Nutridrink

   

Artikelen 1 tot 24 van 89 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren
89 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 89 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van laag naar hoog sorteren
89 products found

Nutridrink drinkvoeding en modules

Nutridrink drinkvoeding voor jong en oud. Nutricia gelooft in de kracht van voeding, om positieve en bewezen veranderingen in de gezondheid van mensen aan te brengen. De expertise van Nutricia op gebied van voeding maakt dat zij hierin het voortouw moeten nemen. Nutricia steekt energie in zowel bestaande- als opkomende gezondheidsbehoeftes. De producten van Nutricia zoals Nutridrink zijn geschikt voor specifieke voedingseisen, die gepaard gaan met verschillende ziektes en aandoeningen.

Een goede evenwichtige voeding is voor iedereen belangrijk. Soms lukt het niet om met de normale voeding voldoende calorieën binnen te krijgen. Ook kunnen er omstandigheden zijn die extra calorieën en voedingsstoffen vereisen, zoals herstel na ziekte, verminderde eetlust of als kauwen en slikken tijdelijk wat moeizamer gaat. Op dat moment kan een aanvullende drinkvoeding een goede aanvulling zijn naast uw dagelijkse voeding.

Nutricia Nutridrink drinkvoeding is een van de kant- en- klare vloeibare voedingen die in een klein volume veel calorieën, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen bevat. Naast de Nutricia Nutridrink zijn er ook nog vele andere soorten drinkvoeding van Nutricia. Er is drinkvoeding op basis van melk, yoghurt, sap of soep.

Behalve drinkvoeding bestaan er ook nog poeders om de voeding mee te verrijken of te verdikken. Dit worden Modules genoemd. Er zijn modules verkrijgbaar waarmee de voeding wordt verrijkt met één bepaalde voedingsstof, bijvoorbeeld eiwitten of koolhydraten.

Modules kunnen geroerd worden door zoete, hartige, warme en koude gerechten. Het is hierbij belangrijk de voorgeschreven hoeveelheid aan te houden of de hoeveelheid zoals die is omschreven op de verpakking van het product. Op de verpakking wordt ook beschreven of het product bijvoorbeeld verhit of ingevroren mag worden.

Nutridrink Drinkvoeding: kan ik dit zomaar gaan gebruiken?

Ieder persoon heeft een andere behoefte aan voedingsstoffen. Dit hangt af van geslacht, leeftijd, lengte, gewicht en met welk doel u het wilt gebruiken. Dit bepaalt voor welke soort drinkvoeding u moet kiezen. Bij ziekte of herstel is het raadzaam uw arts of een diëtist te raadplegen. Zij bekijken dan welke en hoeveel drinkvoeding het beste gebruikt kan worden.

Wij kunnen u hierin ook ondersteunen.

Door onze expertise in voeding en onze nauwe samenwerking met uw eigen diëtist of voedingsverpleegkundige kunnen wij u de voeding leveren die volledig aansluit op uw behoeftes. Wij stellen ook samen met u smaakpakketten samen. Zo krijgt u de voedingsstoffen die u nodig heeft én de smaken die u wenst.

Hulpmiddelwereld & Nutridrink Drinkvoeding

Met ons ruim assortiment aan Nutridrink Drinkvoeding vindt u altijd wel de drinkvoeding die u nodig heeft. De volgende soorten Nutridrink Drinkvoeding bieden wij aan:

Al deze soorten Nutridrink Drinkvoeding zijn bij ons verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken.

Naar boven