Abena Man

 Gratis bezorging vanaf €20,-  100% Discreet verzonden  Deskundig advies

Het merk Abena

Abena is een Deens bedrijf, dat vanaf 1953 is uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van eersteklas producten en concepten voor de basiszorg. Duurzaamheid is een Denemarken een hoge prioriteit, daarnaast is het niet alleen één van de gelukkigste landen op de aarde, maar kennen de Denen ook een zeer hoge kwaliteit van gezondheidszorg.

Door middel van hun hoogwaardige producten, innovatie en het deskundige advies van de medewerkers bij Abena stellen zij het verbeteren van de kwaliteit van leven voor hulpbehoevenden in de zorg als voornaamste doel. Abena is actief in maar liefst 55 landen. Doordat zij over zo’n groot netwerk bezitten, hebben ze de schaalgrootte om te blijven innoveren en hun producten te blijven verbeteren.

Abena Man

Speciaal voor mannen die te maken hebben met urineverlies heeft Abena inleggers ontwikkeld: de Abena man en Abri-man inleggers. Abena heeft iedere incontinentiesoort een passend product. Zo kan ieder individu een inlegger kiezen die voor hem het meest comfortabel is en het beste past. 

Het inlegverband van de Abena Man en Abri-Man assortimenten zijn speciaal voor mannen ontworpen. Ze bestaan uit anatomisch gevormde inleggers en kunnen voor zeer zwaar of zeer licht urineverlies gebruikt worden. Het inlegverband is in het bijzonder ontwikkeld en ontworpen voor het mannelijk lichaam en absorberen vooral aan de voorkant.

Abena inleggers voor mannen

De innovatie van de Abena producten heeft gezorgd voor nog dunnere en discretere inleggers. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie van het inlegverband beschikt uiteraard over maximaal ademende stof, zo wordt een branderig gevoel vermeden en wordt de huid beschermt tegen irritaties.

Abri-man Slipguard en Special

De Abri-man Slipguard is een zogeheten envelopmodel, dit houdt in dat de penis en scrotum volledig kunnen worden ingelegd. Dit is een model voor matig urineverlies. De Abri-man Special geeft daarentegen goede bescherming tegen zeer zwaar urineverlies.

Abena Man Formula ZERO

Het nieuwste model dat aan het Abena assortiment is toegevoegd, Abena Man Formula 0. Ontwikkeld voor mannen met lichte incontinentie. Deze absorbeert tot 250 mililiter urine.

Bij hulpmiddelwereld bieden wij inleggers van Abri-man aan in stuks van 21 of 20. De inleggers van het Abena Man formulas zijn beschikbaar in hoeveelheden van 15 stuks.

De voordelen van Abena Man en Abri-Man incontinentiemateriaal

  • Maximaal ademende AirPlus folie voor een gezonde huid
  • Speciale TopDrylaag voor een schoon en fris gevoel
  • Anti-lekrandjes voor extra bescherming tegen lekkages
  • Unieke urine-verzadigingsindicator is handig hulpmiddel bij het verschonen
  • Dermatologisch getest
  • Met Nordic Ecolabel - hét meest duurzame alternatief

 

 

Naar boven