Abena

Abena Assortiment Bekijk het volledige Abena productaanbod

 Gratis bezorging vanaf €20,-  100% Discreet verzonden  Deskundig advies

Over Abena

Abena is een Deens familiebedrijf en is in 1953 opgericht. Waar Abena begon met de productie van jutezakken is het inmiddels één van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige producten en concepten voor de basiszorg.

Missie

Welk product van Abena u ook koopt: u bent verzekerd van de hoogst haalbare kwaliteit.

Abena Producten

Abena staat voor kwaliteit. Niet alleen de zorggerelateerde producten, maar ook de facilitaire producten. Abena is uitgegroeid tot een sterk merk in de incontinentiezorg, babyluiers, huidverzorgingsproducten, onderzoekshandschoenen, wasproducten en bedbescherming.

In het eigen laboratorium van Abena worden continue testen uitgevoerd op het gebied van absorptie, duurzaamheid, sterkte en kwaliteit van de producten. De absorptietesten worden uitgevoerd volgens de ISO 11948-1 normen (Rothwell-methode). Hun kennis van de producten en de markt stelt ze in staat om innovatieve en hoogwaardige producten te ontwikkelen.

Abena draagt steentje bij aan de tekorten van beschermingsmiddelen in de zorg

Naast incontinentie materiaal vervaardigd Abena ook kwalitiatief goede face shields. om een steentje bij te dragen om het tekort aan beschermingsmiddelen in de zorg te verhelpen. Face shields zijn doorzichtige spatkappen die de slijmvliezen in het gezicht beschermen van spatten lichaamsvocht met mogelijk besmettingsgevaar. Deze bieden we bij Hulpmiddelwereld ook aan. Daarnaast bieden we ook nog mondkapjes, mondneusmaskers en FFP3 masker aan en staande plexiglas schermen om uw werkomgeving veiliger te maken voor uzelf of uw werknemers en klanten. We bieden ook handdesinfectiemiddel aan om snel uw handen schoon te kunnen maken. Ook handig voor onderweg!

Naar boven