Top 4 loop hulpmiddelen

Hieronder vindt u onze top 4 ADL hulpmiddelen die u ondersteunen bij lopen, zodat u zich veilig van punt A naar punt B kunt verplaatsen. 

  • Elleboogkruk Progress 2: De Progress 2 Elleboogkruk is een stevige lichtgewicht kruk met gesloten manchet die u stabiliteit en steun biedt tijdens het lopen.
  • Track Rollator 4.0: De Track Rollator 4.0 van WheelzAhead is een populaire, ijzersterke lichtgewicht rollator. De rollator is dubbel opvouwbaar, dus makkelijk mee te nemen. De Track Rollator 4.0 is een van de meest praktische en complete rollators op de markt en brengt u veilig waar u moet zijn.
  • Wandelstok Anatomisch: De Wandelstok Anatomisch heeft een anatotmisch, voorgevormd handvat zodat deze lekker in uw hand ligt en uw handpalm goed ondersteund wordt. De wandelstok biedt stabiliteit onder het lopen, is in lengte verstelbaar en is te verkrijgen voor links- en rechtshandigen.  
  • Rolstoel opvouwbaar: Als u snel vermoeid bent of niet meer goed of lang kunt lopen dan is een rolstoel een optie om te overwegen. De Rolstoel Opvouwnaar van Able2 is een rolstoel met een blauw, stalen frame met afneembare voetstukken. De grote hoepelwielen zijn afneembaar op transport makkelijker te maken. De Rolstoel Opvouwbaar is zeer geschikt voor iets langere afstanden.

   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found
   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found

Naar boven