Top 4 transfer hulpmiddelen

Hieronder vindt u onze top 4 ADL hulpmiddelen die u ondersteunen bij het verplaatsen van uzelf of uw naasten.

De Handybar van Able2: Dit hulpmiddel ondersteunt u bij het veilig in- en uitstappen van uw auto. De Handybar stelt u in staat om zelfstanding uit de auto te komen zonder gevaarlijke situaties te creëren, zoals het optrekken aan de autodeur. Het handvat heeft antislip voor een stevige grip. De Handybar kan tevens gebruikt worden om de ruit te breken en bevat een gordelsnijder, mocht nood toeslaan.
De Flexibele Draaischijf: Draai gemakkelijk uw torso zonder teveel weerstand te ervaren. De draaischijf stelt u in staat met een rechte rug te draaien om ongemak te voorkomen. Ideaal voor bijvoorbeeld gebruik in de auto.
De Grijppaal met Handgreep: Deze grijppaal klemt u tussen uw plafond en vloer en ondersteunt u met opstaan of stabiliteit op bijvoorbeeld de toilet, de bank of de badkamer. 
De Indoor Drempelburg: Heeft u moeite met drempels in huis doordat u uw voeten niet meer goed kunt optillen of doordat u een rollator binnenshuis gebruikt? Dan is de Indoor drempelbrug wellicht een geschikt ADL hulpmiddel voor u. Deze overbrugt drempels tot 4 cm hoog zodat drempels u niet meer tegenwerken. De Indoor drempelhulp heeft antislip voor een veilige transfer.

   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found
   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found

Naar boven