Bad

Bent u opzoek naar een hulpmiddel voor in of bij het bad? Dan bent u bij Hulpmiddelwereld aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd wel een geschikt hulpmiddel voor in of bij het bad welke voldoet aan al uw wensen. Persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

Profiteer nu van 10% Korting op "al onze" rollators

Tijdelijk 10% korting op alle rollators

korting is al verwerkt in de prijs

Hulp bij uw keuze

   

23 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
23 products found
   

23 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
23 products found

Hulpmiddelen badkamer

Om uw badkamer veiliger te maken zijn er verschillende hulpmiddelen voor in de badkamer verkrijgbaar. Ze helpen u voorkomen dat u uitglijdt of valt en maken het een stuk eenvoudiger, comfortabeler en veiliger om te kunnen baden. Antislip strips zijn een bruikbaar hulpmiddel voor in natte ruimtes. Niet alleen in de badkuip of de douche, maar ook voor op de badkamervloer of aan een glibberige wand zijn deze zelfklevende strips uitermate geschikt. Antislip matten zorgen zowel onder de douche als in bad voor meer houvast en grip en verlagen de kans dat u uitglijdt aanzienlijk. De antislip mat zuigt zich stevig vast aan de ondergrond en is zo ontwikkeld dat bacteriën geen kans krijgen zich in de mat te nestelen. U kunt ze bovendien eenvoudig wassen. Badopstapjes zijn een welkome hulp om in- of uit het bad te stappen. Ze zijn uiteraard voorzien van een antislip laag om uw veiligheid te waarborgen.

Hulpmiddelen bad

Wanneer het steeds moeilijker wordt om zelfstandig te baden, bent u gebaat bij hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel gebruik kunt blijven maken van uw bestaande bad. Badplanken bieden niet alleen hulp bij het instappen, ze zorgen ook voor houvast wanneer u eenmaal in de badkuip zit. Heeft u bijvoorbeeld last van stijve benen dan kost het moeite om deze over de badrand te plaatsen. Dankzij de badplank wordt dat probleem opgelost. U gaat eerst op de badplank zitten die over de gehele breedte van het ligbad is geplaatst. Vervolgens maakt u een draai van 90 graden en tilt u u uw benen over de badrand. Vanaf de badplank kunt u zichzelf in het water laten glijden. Ook kunt u op de plank blijven zitten wanneer u bijvoorbeeld wilt douchen. In dat geval kunt u ook gebruik maken van een badzitje. Voorzien van twee armsteunen zit u comfortabel in bad en kunt u zich zonder problemen wassen. De badzitjes zijn zowel verkrijgbaar met- of zonder rugsteun. Badliften bieden u de mogelijkheid om weer net zo comfortabel te baden als u gewend was. Met behulp van de afstandsbediening brengt schakelt u de lift in die u tot op de bodem van uw badkuip brengt. De badlift kunt u het beste gebruiken in combinatie met een badbeugel. Dat zorgt voor extra steun en houvast.

Naar boven