Badliften

Ontspannen een bad nemen is niet voor iedereen meer vanzelfsprekend. Een badlift biedt een praktische en veilige oplossing. Zo kunt u met een badlift stabiel en soepel naar beneden en boven bewegen. Op deze pagina vindt u verschillende soorten badliften die baden in het eigen bad weer mogelijk maken.
   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found
   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found

Veilig en zelfstandig in bad

Wanneer u een beperking door ziekte of ouderdom heeft waardoor u niet meer kunt genieten van een bad, biedt een badlift de oplossing. Door de badlift kunt u weer veilig en zelfstandig baden in uw bestaande bad zonder al te grote aanpassingen in uw badkamer.

Opblaasbare badlift

De Able2 Badlift is een eenvoudige en comfortabele badlift waardoor u kunt genieten van een aangenaam bad op een veilige en vertrouwde manier. Met één druk op de knop van de handbediening en u wordt rustig op een luchtkussen tot op de bodem van uw bad neergelaten. Deze badlift is binnen enkele minuten gebruiksklaar en werkt op een accu dus u hoeft geen elektriciteit in de badkamer te gebruiken.

Aquatec Orca badlift

De badliften van Aquatec Orca zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Deze badlift dient als een praktische oplossing om veilig en comfortabel van uw bestaande bad gebruik te kunnen maken. Deze badlift werkt met een druk op de knop soepel en stabiel naar beneden en naar boven. Daarnaast is de rugleuning instelbaar zodat u een aangename badpositie kunt innemen. Het aandrijfsysteem van deze badlift is een van de meest krachtigste en stilste in zijn klassen. Verder is het systeem onderhoudsvrij en is het frame van de badlift eenvoudig en snel te reinigen door de gladde afwerking.

Hulp bij het baden

Een badlift kan ook gebruikt worden wanneer u niet meer zelfstandig een bad kan nemen maar u hier hulp bij nodig heeft. Door een badlift te gebruiken kunnen rugklachten bij verplegend personeel of mantelzorg voorkomen worden. We raden altijd aan om naast een badlift ook een wandbeugel als ondersteuning te kopen. Verder kan een douchestoel voor extra stabiliteit en veiligheid zorgen tijdens het douchen.

Wordt een badlift vergoedt door uw zorgverzekering?

Douchestoelen kunnen vergoed worden door uw gemeente via de WMO. De gemeente beoordeelt op basis van uw gezondheid, beperkingen, financiën en sociale situatie of u in aanmerking komt voor deze vergoeding. Neem daarnaast ook contact op met uw zorgverzekeraar voor vergoedingen.

Naar boven