Gipshoezen

Een gipshoes beschermd uw gips tijdens het douchen of baden. Er zijn gipshoezen voor zowel volwassen als kinderen. Douchehoezen zijn er voor de armen en benen. Bij de armhoezen kunt u kiezen voor een hoes die tot de elleboog reikt of een hoes die tot boven de elleboog reikt. Hetzelfde geldt voor de douchehoes voor het been, deze zijn verkrijgbaar voor het onderbeen en het bovenbeen. Naast de beschermhoezen voor onder de douche hebben we ook een aantal beschermhoezen voor buiten. Bekijk onderstaand ons uitgebreide aanbod.

Profiteer nu van 10% Korting op "al onze" rollators

Tijdelijk 10% korting op alle rollators

korting is al verwerkt in de prijs

Hulp bij uw keuze

   

24 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
24 products found
   

24 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
24 products found

Een gipshoes beschermt een been of arm in het gips tegen water en vuil. De kunststof douchehoes wordt over het gips getrokken en sluit om het blote been of de blote arm boven het gips met en rubber ring. Deze hoezen zijn geschikt om te douchen of zwemmen.  Er zijn ook gipsbeschermhoezen die om het been sluiten met klittenband. Deze hoezen zijn niet volledig waterdicht en dus niet geschikt om te douchen of zwemmen maar sluiten beter aan om het gips en kunnen zo de hele dag gedragen worden. Het gips wordt zo niet vies of nat in de regen. Gipshoezen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor een been of een arm, voor een heel ledemaat of voor alleen de onderarm of onderbeen. Ook zijn er gipshoezen voor kinderen.

Waar moet u op letten bij het kopen van een gipshoes?

Een gipshoes is ook geschikt voor een arm of been in het verband of een prothese. Een gipshoes wordt gebruikt om te kunnen douchen of zwemmen ondanks dat een been of arm in het gips of verband zit. Een gipshoes met klittenband zorgt er voor dat het gips schoon blijft, maar is niet volledig waterdicht. Een gipshoes  kan vaker gebruikt worden. Gipshoezen zijn niet geschikt om te gebruiken bij een open wond zonder verband.

Let bij de aanschaf van de gipshoes op het doel van het gebruik. Douchen/zwemmen of schoonhouden van het gips of verband.

Een gipshoes wordt niet vergoed. 

In deze categorie vindt u verschillende douchehoezen en beschermhoezen die een gedeelte van uw lichaam beschermen tegen vocht en water. De douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen of baden. De LimbO beschermhoezen en douchehoezen zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen en in vele verschillende maten. De Outcast beschermhoezen beschermen uw gips, verband of protheses in allerlei weersomstandigheden. De SealsKinz beschermhoes is een kinderbeschermhoes voor gips, verband of prothese voor buiten gebruik. Bestel bij Hulpmiddelwereld uw beschermhoezen en douchehoezen voor het hele been, of een gedeelte van het been, voor uw arm, knie, voet, pols, hand of elleboog. Een beschermhoes kopen of een douchehoes kopen kan eenvoudig via de bestelknop op de productpagina of door op de volgende links te klikken. Voor buiten gebruik is er de Outcast Beschermhoes Pols en de Outcast Beschermhoes Voet. Voor onder de douche zijn er verschillende douchehoezen zoals de LimbO Douchehoes Halve Arm, de LimbO Douchehoes Hele Arm, de LimbO Douchehoes Been, de LimbO Douchehoes Half Been, de LimbO Douchehoes Hand en de Limbo Douchehoes Elleboog. Een douchehoes voor uw kind voor het been of een gedeelte van het been en een douchehoes voor uw kind voor de arm of een gedeelte van de arm vindt u hier: Kind LimbO Beschermhoes Half Been kopen, Kind LimbO Beschermhoes Been kopenKind LimbO Beschermhoes Arm kopenKind LimbO Beschermhoes Halve Arm kopen. Speciale beschermhoezen voor kinderen voor buiten gebruik vindt u hier: Kind SealSkinz Beschermhoes Voet kopenKind Outcast Beschermhoes Pols kopen. De douchehoezen en beschermhoezen zijn waterdicht. Met een douchehoes kunt u weer onbezorgd douchen!

Naar boven