Wandbeugels

Met een wandbeugel verkleint u het valrisico binnenshuis. Wandbeugels bieden steun en een stukje zekerheid. Zo zorgt een wandbeugel voor meer onafhankelijk en veiligheid in uw badkamer, toilet of zelfs trap. Op deze pagina vindt u wandbeugels die door middel van boren aan de muur te bevestigen zijn. Naast deze wandbeugels hebben we ook nog wandbeugels met een zuignap.

   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found
   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found

Wandbeugel Kopen? Hulpmiddelwereld helpt!

Wandbeugels bieden steun, veiligheid en een stukje zekerheid. Met een wandbeugel kunt u ervoor zorgen dat u altijd uw evenwicht bewaard en verkleind u het risico om uit te glijden. Bij verminderde mobiliteit biedt een wandbeugel dan ook vaak de oplossing. Voelt u zich bijvoorbeeld onveilig bij het gebruik van het toilet of de douche? Dan zorgt een wandbeugel voor extra vertrouwen zodat u overal weer met een veilig gevoel gebruik van maakt.

Wandbeugels zijn vaak verkrijgbaar in verschillende soorten & maten met verschillende eigenschappen. Onderstaand vindt u extra informatie die kan helpen in het vinden van de meest geschikte wandbeugel.

Een wandbeugel heeft meerdere benamingen zoals; douche beugel, badkamer beugel of steunbeugel

Een ondersteunende beugel voor in de badkamer of toilet heeft vaker veel verschillende benamingen, toch is de meest gebruikte term wandbeugel. Een wandbeugel zijn er in verschillende soorten met verschillende toepassingen, daarom kiezen gebruikers en leveranciers vaker voor specifieke termen.

Wanneer u verschillende termen zoals; douche beugel, steunbeugels douche en badkamer beugel tegen komt dan kunt u er in de meeste gevallen vanuit gaan dat het een wandbeugel betreft met een specifieke titel. Dit zijn dan vaak wandbeugels met speciale eigenschappen die zeer goed van pas komen in de douche of juist bij het toilet.

Wandbeugels zijn ook veelal verkrijgbaar in verschillende maten, zoals de Wandbeugel Metaal, de Wandbeugel Atlantis, de Linido Wandbeugel en de RVS Wandbeugel. Ook zijn er gehoekte wandbeugels verkrijgbaar die extra ondersteuning kunnen geven, zoals de Wandbeugel Prima, de Wandbeugel Ashby en de RVS Wandbeugel Aqulia.

Wandbeugels toilet

U weet nu, of wist al, dat er wandbeugels verkrijgbaar zijn met specifieke eigenschappen. Zoals eerder vermeld krijgen wandbeugels dan in sommige gevallen een aparte naam, zoals wc beugel of toiletsteun. Als voorbeeld nemen we de Toiletsteun, de toiletsteun is een elegante, opvouwbare wandbeugel. Deze wandbeugel is eenvoudig tegen de muur aan te vouwen en blijft opgevouwen tot u hem met de grijze hendel naar beneden laat.

Ook de elegante RVS Wandbeugel Neerklapbaar biedt een hoge mate van zekerheid bij gebruik van het toilet.

Wandbeugel zonder boren

Veel mensen die een wandbeugel nodig hebben willen liever niet boren of hebben meer baat bij een mobiele wandbeugel. Een wandbeugel met zuignappen is dan de ideale oplossing. Deze kunt u eenvoudig bevestigen op een glad oppervlak en is simpel te transporteren. Neem een kijkje in onze subcategorie Wandbeugels zonder Boren. Hier vindt u oplossingen voor in het hele huis.

Wilt u een wandbeugel kopen, maar is het toch niet helemaal duidelijk welke het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat u adviseren door een van onze medewerkers!

Naar boven