Wandbeugels zonder boren

Op deze pagina vindt u verschillende soorten wandbeugels die te bevestigen zijn zonder hiervoor te hoeven boren of schroeven. U bevestigt de wandbeugel door middel van zuignappen. De wandbeugels zonder boren zijn uitermate geschikt om mee te nemen op reis of wanneer u bijvoorbeeld op familiebezoek gaat.
   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found
   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found

Wandbeugel zonder boren

Wandbeugels bieden steun, veiligheid en onafhankelijkheid. In deze categorie vindt u verschillende soorten wandbeugels die te bevestigen zijn zonder hiervoor te hoeven boren of schroeven. Deze wandbeugels worden bevestigd door middel van zuignappen. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van vaste wandbeugels. De wandbeugels zonder boren zijn flexibel inzetbaar, kunnen worden bevestigd zonder de wand te beschadigen en kunnen worden meegenomen op reis, op vakantie, of op familiebezoek.

Handgreep badkamer zonder boren of Badkamer handgreep vacuum?

Een wandbeugel zonder boren kent vaak andere benamingen die leveranciers of gebruikers hanteren. In de meeste gevallen zit er geen verschil tussen een handgreep badkamer zonder boren, een badkamer handgreep vacuum of een wandbeugel zonder boren. Mocht u dus opzoek zijn naar een wandbeugel die u zonder te boren kunt bevestigen in uw badkamer, dan kan het zijn dat u bovenstaande titels vaker gaat tegen komen. Laat u hier niet door verwarren.

Bij Hulpmiddelwereld bieden wij verschillende soorten wandbeugels aan die bevestigd kunnen worden zonder te boren. Zo is de Aqulia Wandbeugel een van onze nieuwkomers die zeer positief beoordeeld wordt door onze klanten. De Wandbeugel met Zuignap is een van onze best verkochte wandbeugels met vacuum bevestiging. In het hogere segment bieden wij de Mobiele Wandbeugel Chroom van het merk Mobeli aan die nog uitgebreider getest is. Zo is er 15.000 keer een belasting van de handgreep op de wandbeugel gesimuleerd om de duurzaamheid te testen.

Wandbeugels zonder boren met andere Mogelijkheden

Ook zijn er beugels met andere toepassingsmogelijkheden. Zo vindt u in deze categorie een wandbeugel die dienst doet als Badwandverkorter om wegglijden in bad te voorkomen. Verder vindt u een aantal stabiliteitsgrepen, zoals de Stabiliteitsgreep Horizontaal, de Stabiliteitsgreep Vario en de Handgreep op Zuignap die steun bieden aan uw arm. Deze zijn op alle gladde en niet-poreuze oppervlakten te bevestigen, zoals op een tafel of aan een kast. Met een Klemhouder zet u uw scheerapparaat, föhn of borstel eenvoudig in de gewenste positie en de Duo Wandelstokhouder is speciaal ontworpen om op een makkelijke en veilige manier uw wandelstokken te klemmen. Als u een geboorde wandbeugel wilt kunt u kijken bij de categorie wandbeugels.

Wilt u een wandbeugel zonder boren kopen, maar is het toch niet helemaal duidelijk welke het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat u adviseren door een van onze medewerkers!

Naar boven