Gipshoezen

Een gipshoes beschermd uw gips tijdens het douchen of baden. Er zijn gipshoezen voor zowel volwassen als kinderen. Douchehoezen zijn er voor de armen en benen. Bij de armhoezen kunt u kiezen voor een hoes die tot de elleboog reikt of een hoes die tot boven de elleboog reikt. Hetzelfde geldt voor de douchehoes voor het been, deze zijn verkrijgbaar voor het onderbeen en het bovenbeen. Naast de beschermhoezen voor onder de douche hebben we ook een aantal beschermhoezen voor buiten. Bekijk onderstaand ons uitgebreide aanbod.

   

Artikelen 1 tot 15 van 27 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
27 products found
Outcast Beschermhoes Voet

Outcast Beschermhoes Voet

De Outcast beschermhoes is de ideale beschermhoes voor gips, verband of prothese. Geschikt voor diverse weersomstandigheden! Biedt bescherming tegen regen, wind, zand en water. De Outcast beschermhoes voor de voet is ideaal in combinatie met een gipsschoen die over de Outcast wordt aangetrokken. Universele pasvorm, zowel rechts als links te dragen. De Outcast beschermhoes voor de voet is verkrijgbaar in 3 maten. De Outcast voet beschermer is vervaardigd van Porelle® polyester. Dit is hoogwaardig materiaal dat zeer ademend is en toch 100% waterdicht. De beschermhoes is voorzien van verstelbare banden met klittenband voor een perfecte sluiting. Milieuvriendelijke kwaliteit, zonder halogenen. De naden zijn afgedicht volgens de Porelle ® procedure en daardoor van optimale kwaliteit. Specificatie Outcast Beschermhoes Voet: Wasbaar op maximaal 40 °C

(2)
39,95
Kind SealSkinz Beschermhoes Voet

Kind SealSkinz Beschermhoes Voet

De SealSkinz beschermhoes is het ideale hulpmiddel voor kinderen waardoor ze buiten kunnen spelen zonder dat het gips beschadigd raakt. Beschermt tegen zand en water. Geschikt voor gips, verband of prothese voor buiten gebruik. De SealSkinz beschermhoes is een lange sterke waterproof kous die tot boven de knie komt. Beschikt over een hydrofiel intern membraam waardoor de beschermhoes dampdoorlatend is. Niet geschikt voor gebruik onder water. Verkrijgbaar in 3 maten. De kind SealSkinz beschermhoes voor de voet is ideaal in combinatie met een ziekenhuis sandaal die over de SealSkinz kan worden aangetrokken. De SealSkinz heeft een optimale pasvorm en heeft geen zomen. De beschermhoes bestaat uit 3 verschillende lagen. De binnenste laag bestaat uit nauwsluitend Merino wol voor warmte en comfort. Tevens transporteert deze laag zweet en vocht weg van de huid. De middelste laag van de SealSkinz is 100% waterdicht, beschermt tegen wind en is optimaal ademend. De buitenste laag is duurzaam en extra stevig en bestand tegen extreme weersomstandigheden.

(0)
39,95
Kind Outcast Beschermhoes Pols

Kind Outcast Beschermhoes Pols

Met deze Outcast beschermhoes voor de pols, speciaal voor kinderen, kan uw kind veilig spelen zonder dat het gips aangetast wordt door zand of water. Outcast beschermhoezen zijn de ideale beschermhoezen voor gips, verband of prothese. Geschikt voor diverse weersomstandigheden!

(0)
27,95
LimbO Beschermhoes Voet

LimbO Beschermhoes Voet

De LimbO beschermhoes voor een voet is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese.
(0)
31,95
LimbO beschermhoes hele arm

LimbO beschermhoes hele arm

Beschermhoes voor een hele arm is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese.
(0)
Price From: 29,95
LimbO beschermhoes heel been

LimbO beschermhoes heel been

De LimbO beschermhoes voor een heel been is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese.
(0)
Price From: 36,95
LimbO beschermhoes half been

LimbO beschermhoes half been - smal

De LimbO beschermhoes voor een 1/2 been is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese.
(0)
Price From: 33,95
LimbO beschermhoes half been

LimbO beschermhoes half been - breed

De LimbO beschermhoes voor een 1/2 been is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese.
(0)
33,95
LimbO beschermhoes half been

LimbO beschermhoes half been - normaal

De LimbO beschermhoes voor een 1/2 been is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese.
(0)
33,95
LimbO beschermhoes elleboog

LimbO beschermhoes elleboog

De LimbO beschermhoes voor een elleboog is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese. 100 % Waterdichte douchehoes. De LimbO beschermhoes wordt aanbevolen door wondspecialisten. Makkelijk aan te trekken en comfortabel. Voorzien van een neopreen elastische afsluiting waardoor er geen drukplekken ontstaan. Geen pompjes, strakke afsluitingen of randen die de huid kunnen beschadigen. De LimbO beschermhoes is van topkwaliteit en gaat daardoor lang mee (minimaal de gipsdraagtijd). Latexvrij. De LimbO douchehoes voor de elleboog is verkrijgbaar in 2 maten.

(0)
34,95
LimbO beschermhoes halve arm

LimbO beschermhoes halve arm

De LimbO beschermhoes voor 1/2 arm is het ideale hulpmiddel om te douchen of baden met gips, verband of een prothese. De 100 % Waterdichte douchehoes wordt aanbevolen door wondspecialisten.
(0)
31,95
Kind LimbO beschermhoes been

Kind LimbO beschermhoes heel been

De Kind LimbO beschermhoes voor een heel been is het ideale hulpmiddel voor kinderen om te douchen of baden met gips, verband of een prothese. 100 % Waterdichte douchehoes. De LimbO beschermhoes wordt aanbevolen door wondspecialisten. Makkelijk aan te trekken en comfortabel. Voorzien van een neopreen elastische afsluiting waardoor er geen drukplekken ontstaan. Geen pompjes, strakke afsluitingen of randen die de huid kunnen beschadigen. De LimbO beschermhoes voor kinderen is van topkwaliteit en gaat daardoor lang mee (minimaal de gipsdraagtijd). Latexvrij. De kind LimbO douchehoes voor een heel been is verkrijgbaar in verschillende maten.

(0)
Price From: 29,95
Outcast Beschermhoes Pols

Outcast Beschermhoes Pols

De Outcast beschermhoes is de ideale beschermhoezen voor gips, verband of prothese. Geschikt voor diverse weersomstandigheden! Biedt bescherming tegen regen, wind, zand en water.

(0)
32,95
Kind LimbO beschermhoes half been

Kind LimbO beschermhoes half been

De Kind LimbO beschermhoes voor 1/2 been is het ideale hulpmiddel voor kinderen om te douchen of baden met gips, verband of een prothese. 100 % Waterdichte douchehoes. De LimbO beschermhoes wordt aanbevolen door wondspecialisten. Makkelijk aan te trekken en comfortabel. Voorzien van een neopreen elastische afsluiting waardoor er geen drukplekken ontstaan. Geen pompjes, strakke afsluitingen of randen die de huid kunnen beschadigen. De LimbO beschermhoes voor kinderen is van topkwaliteit en gaat daardoor lang mee (minimaal de gipsdraagtijd). Latexvrij.

(0)
27,95
Kind LimbO beschermhoes halve arm

Kind LimbO beschermhoes halve arm

De Kind LimbO beschermhoes voor een halve arm is het ideale hulpmiddel voor kinderen om te douchen of baden met gips, verband of een prothese. 100 % Waterdichte douchehoes. De LimbO beschermhoes wordt aanbevolen door wondspecialisten. Makkelijk aan te trekken en comfortabel. Voorzien van een neopreen elastische afsluiting waardoor er geen drukplekken ontstaan. Geen pompjes, strakke afsluitingen of randen die de huid kunnen beschadigen. De LimbO beschermhoes voor kinderen is van topkwaliteit en gaat daardoor lang mee (minimaal de gipsdraagtijd). Latexvrij.

(0)
24,95
   

Artikelen 1 tot 15 van 27 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
27 products found

Een gipshoes beschermt een been of arm in het gips tegen water en vuil. De kunststof douchehoes wordt over het gips getrokken en sluit om het blote been of de blote arm boven het gips met en rubber ring. Deze hoezen zijn geschikt om te douchen of zwemmen.  Er zijn ook gipsbeschermhoezen die om het been sluiten met klittenband. Deze hoezen zijn niet volledig waterdicht en dus niet geschikt om te douchen of zwemmen maar sluiten beter aan om het gips en kunnen zo de hele dag gedragen worden. Het gips wordt zo niet vies of nat in de regen. Gipshoezen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor een been of een arm, voor een heel ledemaat of voor alleen de onderarm of onderbeen. Ook zijn er gipshoezen voor kinderen.

Waar moet u op letten bij het kopen van een gipshoes?

Een gipshoes is ook geschikt voor een arm of been in het verband of een prothese. Een gipshoes wordt gebruikt om te kunnen douchen of zwemmen ondanks dat een been of arm in het gips of verband zit. Een gipshoes met klittenband zorgt er voor dat het gips schoon blijft, maar is niet volledig waterdicht. Een gipshoes  kan vaker gebruikt worden. Gipshoezen zijn niet geschikt om te gebruiken bij een open wond zonder verband.

Let bij de aanschaf van de gipshoes op het doel van het gebruik. Douchen/zwemmen of schoonhouden van het gips of verband.

Een gipshoes wordt niet vergoed. 

In deze categorie vindt u verschillende douchehoezen en beschermhoezen die een gedeelte van uw lichaam beschermen tegen vocht en water. De douchehoezen beschermen uw gips of verband tijdens het douchen of baden. De LimbO beschermhoezen en douchehoezen zijn verkrijgbaar voor zowel volwassenen als kinderen en in vele verschillende maten. De Outcast beschermhoezen beschermen uw gips, verband of protheses in allerlei weersomstandigheden. De SealsKinz beschermhoes is een kinderbeschermhoes voor gips, verband of prothese voor buiten gebruik. Bestel bij Hulpmiddelwereld uw beschermhoezen en douchehoezen voor het hele been, of een gedeelte van het been, voor uw arm, knie, voet, pols, hand of elleboog. Een beschermhoes kopen of een douchehoes kopen kan eenvoudig via de bestelknop op de productpagina of door op de volgende links te klikken. Voor buiten gebruik is er de Outcast Beschermhoes Pols en de Outcast Beschermhoes Voet. Voor onder de douche zijn er verschillende douchehoezen zoals de LimbO Douchehoes Halve Arm, de LimbO Douchehoes Hele Arm, de LimbO Douchehoes Knie, de LimbO Douchehoes Been, de LimbO Douchehoes Half Been, de LimbO Douchehoes Hand en de Limbo Douchehoes Elleboog. Een douchehoes voor uw kind voor het been of een gedeelte van het been en een douchehoes voor uw kind voor de arm of een gedeelte van de arm vindt u hier: Kind LimbO Beschermhoes Half Been kopen, Kind LimbO Beschermhoes Been kopenKind LimbO Beschermhoes Arm kopen, Kind LimbO Beschermhoes Halve Arm kopen. Speciale beschermhoezen voor kinderen voor buiten gebruik vindt u hier: Kind SealSkinz Beschermhoes Voet kopenKind Outcast Beschermhoes Pols kopen. De douchehoezen en beschermhoezen zijn waterdicht. Met een douchehoes kunt u weer onbezorgd douchen!

Naar boven