Black Friday bij Hulpmiddelwereld


Black Friday van maandag 22 november t/m maandag 29 november. Tot 50% korting.
Druk op onderstaande knoppen om de Black Friday planning te bekijken.
Wees er snel bij; want de kortingen gelden alleen op de aangegeven dagen.

Maandag 22 t/m donderdag 25 november

Dinsdag 23 november

Bellen en gebeld worden, internetten of een berichtje sturen, waar en wanneer dan ook? Het is voor veel ouderen niet zo vanzelfsprekend. Toch zijn er voor senioren tegenwoordig veel geschikte telefoons. Zo zijn er senioren smartphones met een eenvoudiger startscherm, grotere pictogrammen, harder geluid en minder storing met het gehoorapparaat.

Vandaag ontvangt u 20% korting op onze seniorentelefoons.

Reeds afgeprijsde producten zijn uitgesloten van deze actie.


Woensdag 24 november

Donderdag 25 november

Vrijdag 26 november t/m zondag 28 november.

Werd de afgelopen dagen uw gewenste productsoort niet afgeprijsd? Dan zult u vandaag wel uw slag kunnen slaan. Vandaag ontvangt u maar liefst:
10% korting bij aankopen tot €50.
15% korting bij aankoop van €50 tot €200.
€40 korting als u €200 of meer besteed.

U hoeft hier verder niets voor te doen. De korting wordt automatisch berekend in het winkelwagentje.

Reeds afgeprijsde producten en de merken Tena, Winclove. Abena, Attends, Nutridrink zijn uitgesloten van deze actie.


Maandag 29 november

Aqulia is het eigen merk van Hulpmiddelwereld. Onder het merk Aqulia vallen diverse soorten hulpmiddelen om u te ondersteunen tijdens uw dagelijkse activiteiten, zoals hulpmiddelen rondom slapen of rusten en douchen. Bij hulpmiddelen voor in de slaapkamer kunt u denken aan een (dubbele) bedbeugel die voorkomt dat u uit bed valt en u ondersteunt met veilig in en uit bed stappen, een bedleestafel om activiteiten als eten en lezen makkelijk te kunnen doen in bed of een bedgalg die u ondersteunt als u wilt draaien in bed, rechterop wilt gaan zitten of bij het in- en uitstappen.

Bij hulpmiddelen voor in de badkamer kunt u bijvoorbeeld denken aan een douchestoel of douchekruk om veilig te douchen, een handgreep waar u zich aan kunt vasthouden of badplank om veilig te kunnen zitten in bad.

De producten van Aqulia hebben de perfecte prijs-kwaliteitverhouding waardoor ze erg geliefd zijn. Dus bekijk snel ons Aqulia assortiment en profiteer alleen vandaag van 15% korting op al onze Aqulia producten.


Naar boven