BOOSTH

BOOSTH

Activity Tracker voor jong en oud die motiveert om meer te bewegen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De BOOSTH Kids en de BOOSTH+: Activity Trackers die het gezin aansporen om te bewegen

BOOSTH is een samenwerking aangegaan met professionals uit de zorg om tot een unieke stappenteller te komen die u en uw kinderen aanspoort meer te bewegen. Voor kinderen is de BOOSTH Kids Activity Tracker ontwikkeld die jongeren aanzet meer te bewegen. De BOOSTH Kids Activity Tracker werkt in combinatie met een avontuurlijke jump-and-run game die bestaat uit verschillende werelden met meerdere spannende levels. Kinderen moeten buitenactiviteiten verrichten om verder te komen in de game.

Voor jongvolwassenen, volwassenen en ouderen is de BOOSTH+ Activity Tracker ontwikkeld. De BOOSTH+ stappenteller  geeft u inzicht in uw beweeggedrag en stimuleert u om elke dag doelgericht te bewegen. Deze stijlvolle activity  tracker heeft een horloge functie, registreert stappen, afstand, calorieën, trainingstijd en laat zien of u uw  dagelijks aanbevolen beweegdoel haalt.

 Met de BOOSTH Game app kunnen gebruikers van de BOOSTH Kids en de BOOSTH+ een competitie aangaan met het gezin, familie, vrienden en collega’s. Iedereen kan mee gamen!

BOOSTH Kids Activity Tracker: Stappenteller speciaal voor kinderen

BOOSTH Kids is een multifunctionele stappenteller, ontwikkeld met als doel kinderen te motiveren om voldoende te bewegen. Tegenwoordig blijven steeds meer jongeren binnen zitten om een spelletje te doen op hun smartphone of tablet. De BOOSTH Kids Activity Tracker werkt juist samen met een smartphone of tablet om jongeren aan te sporen meer buitenactiviteiten te ondernemen.

De stappenteller van BOOSTH is namelijk gekoppeld aan een gratis te downloaden BOOSTH Game app voor smartphone of tablet. BOOSTH Game is een gave jump-and-run game, die bestaat uit drie werelden met elk twintig spannende levels. Om een level verder te komen, moet de speler de game spelen en activiteitspunten verdienendoor te bewegen met de BOOSTH Activity Tracker om zijn of haar pols.

De activiteiten van de gebruiker worden geregistreerd op de BOOSTH Activity Tracker en kunnen via de tweede app, de BOOSTH Sync, van de stappenteller overgezet worden op de telefoon. Zo werken de Activity Tracker en een smartphone of tablet samen, om kinderen via buitenactiviteiten verder te laten komen in het spel.

BOOSTH+ Activity Tracker: De uitgebreide stappenteller

De BOOSTH+ Activity Tracker is de 'volwassen' stappenteller van BOOSTH. Bewezen is dat het stellen van doelen mensen stimuleert om in actie te komen en deze te behalen.

De BOOSTH+ Activity Tracker geeft u inzicht in uw beweeggedrag en stimuleert u om elke dag doelgericht te bewegen. De BOOSTH+ is anders dan de meeste eenvoudige stappentellers. De multifunctionele stappenteller heeft de volgende functies:

  • Aantal stappen
  • Totale afstand in km
  • Calorieverbruik
  • Totale bewegingstijd
  • Horloge
  • Percentage van uw behaalde doelstelling
  • Activiteitspunten behalen voor de BOOSTH Game

Naar boven