5 cadeautips voor ouderen

Op zoek naar leuke cadeautips voor ouderen? Hoe goed en lang je iemand kent, het blijft vaak lastig om een leuk en origineel cadeau te kopen. Geen zorgen. Wij hebben 5 originele en gezellige cadeautips speciaal voor ouderen voor u op een rijtje gezet. Succes gegarandeerd!

Bekijk snel onze cadeautips en verras uw vader, moeder, opa of oma met het perfecte cadeau!

cadeautip 1 voor ouderen: BBrain kalenderklok

Cadeautip 1: BBrain Family kalenderklok voor ouderen - 199,-

We beginnen meteen met een unieke cadeautip: De BBrain Family G2. Dat is een kalenderklok die speciaal is ontwikkeld voor (slechtziende) ouderen. Met één blik op de klok is de tijd, datum en het dag(deel) duidelijk. Ideaal!

De BBrain Family kalenderklok is ook op afstand beheerbaar. Familie en verzorgers kunnen afspraken, berichten en foto’s naar de klok sturen. De afspraken worden automatisch in de agenda op de klok gezet zodat het duidelijk is welke afspraken er nog op de planning staan. De foto’s worden toegevoegd in het fotoalbum. Beeldbellen van en naar de klok is ook mogelijk.

Met de foto- en beeldbelfuncties kunt u mooie momenten met uw (groot)ouders delen en ze meer betrekken in uw leven. Waar u ook bent. Zo is het stiekem niet alleen een cadeau voor uw (groot) ouders, maar voor de hele familie!

Cadeautip 2: Interactieve zwarte robotkat - 122,-

Tip nummer twee is een goede cadeautip voor ouderen die wat meer gezelschap kunnen gebruiken. Zeker in deze tijden. Veel ouderen zijn of voelen zich eenzaam en een huisdier is voor velen geen optie wegens de zorg die het met zich meebrengt. Een goed alternatief is dan een robotkat.

Deze kat klinkt en voelt als een echte kat. Ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat de kat reageert op bewegingen, knuffelen en aaien. Net zoals een echte kat dus, maar dan zonder de verzorging die bij een echte kat komt kijken. Ideaal dus!

De kat kan dus echt gezelschap bieden en uw (groot)ouders het gevoel geven dat ze niet helemaal alleen zijn. Het is natuurlijk geen vervanger van persoonlijk contact, maar de kat kan gezelschap bieden wanneer u of uw naasten er niet kunnen zijn.

De robotkat is ook zeer geschikt voor mensen met (beginnende) dementie. De kat zorgt voor positieve afleiding en rust.

Cadeautip 2 voor ouderen: interactieve kat
Cadeautip 3 voor ouderen: de stoelfiets

Cadeautip 3: Een fietstrainer - 52,95

Cadeautip nummer drie is een must-have voor ouderen om gemakkelijk wat extra beweging te krijgen: De fietstrainer.

Het komt vaker voor bij ouderen dat ze te weinig bewegen, terwijl dat juist zo goed is! Met deze fietstrainer kunnen je (groot)ouders lekker vanuit de luie, comfortabele stoel toch wat beweging krijgen. Ook als ze minder mobiel zijn of niet graag (alleen) naar buiten gaan. Daarbij stimuleert een fietstrainer ook de bloedcirculatie in de benen.

  • Met display om uw inspanningen bij te houden
  • Ook te gebruiken voor uw armen
  • Verbetert uw conditie en stimuleert de bloedcirculatie in armen en benen
  • Opvouwbaar, dus makkelijk op te bergen

Deze cadeautip is ook wat budgetvriendelijker, maar zal net zo goed in de smaak vallen!

Cadeautip 4: Een nekmassage apparaat - 39.95

Aangekomen bij cadeautip voor ouderen nummer 4: Een heerlijk nek massage apparaat om lekker mee te ontspannen. Een heerlijke massage draagt bij aan uw fysieke én mentale gezondheid.

De 4 draaiende massageknoppen en warmtefunctie zorgen voor verlichting van pijn, druk en stress. Dit helpt u ontspannen en is bijvoorbeeld goed bij tegen vermoeidheid. Het nekmassage apparaat is ook te gebruiken op de buik en benen. Ook is het apparaat geschikt om gemakkelijk mee te nemen indien gewenst.

Kan uw (groot)ouder wel af en toe een ontspanningsmomentje gebruiken? Dan is het Shiatsu nekmassage apparaat het ideale cadeau!

Cadeautip 4 voor ouderen: het nekmassage apparaat
Cadeautip 5 voor ouderen: houten spellen

Cadeautip 5: Houten spellen voor ouderen - v/a 49,95

Dan zijn we bij het einde van het lijstje cadeautips voor ouderen aangekomen. Cadeautip 5: Houten spellen speciaal voor ouderen. Denk hierbij aan:

Bovenstaande spellen kent bijna iedereen wel. En als u ze niet kent, zijn ze gelukkig makkelijk om te leren.

Waarom speciaal voor ouderen? Omdat de houten spellen extra groot zijn en bepaalde kleuren hebben. Zo is alles goed te zien en makkelijk vast te houden. Doordat ze van hout zijn, zien ze er ook nog authentiek en mooi uit.

Breng extra gezelligheid terug in huis met één van deze gezellige en leuke houten spellen!

Zit er geen geschikte cadeautip tussen voor uw (groot)ouders?

Het kan dat de perfecte cadeautip voor u of uw (groot)ouders er niet bijzit. Geen zorgen. Kijk eens rond op onze website en doe inspiratie op voor de zoektocht naar het perfecte cadeau.

Weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan eens een kijkje bij onze sportcategorie voor de sportievelingen, onze seniorentelefoons om in altijd in contact te blijven of bij onze massage apparaten voor extra verwennerij voor uw (groot)ouders.

Naar boven