Time Timer

Efficiënt met de tijd omgaan, wie wil dat nu niet. We hebben het allemaal druk en dan telt iedere minuut, maar hoe ga je op een goede manier met de tijd om? Een time timer is een uitstekend hulpmiddel om meer controle te hebben over tijd.

Wat kunt u doen met een time timer?

De digitale time timer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van een grote klok tot een handig pocket formaat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in de vorm van een horloge. Dat maakt het zowel voor onderweg als in huis uw ideale maatje op het gebied van time management. Daarnaast is het ook een belangrijk instrument om te leren omgaan met tijd. De time timer digitaal is uiterst eenvoudig te bedienen. U beweegt de rode (of blauwe) schijf naar de door u gewenste tijd. In de meeste gevallen kunt u de timer tot 60 minuten instellen. Naarmate de tijd verstrijkt, verdwijnt de schijf. Wanneer deze helemaal weg is, is uw tijd om. Meer tijd nodig? U kunt de schijf eenvoudig voor- of achteruit zetten zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor het mechanisme.

   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
9 products found
   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
9 products found

Digitale time timer voor kinderen

Kinderen hebben veel baat bij een time timer digitaal. Zo leren zij wat het begrip tijd inhoudt en krijgen zij een beter besef hoe die tijd verstrijkt. Uw kind vraagt bijvoorbeeld: "Wanneer gaan we naar oma?", en u antwoordt: "Over drie kwartier". Weten zij dan voldoende? Kinderen hebben vaak geen idee hoelang 45 minuten duren. Maar wanneer je hen uitlegt dat het tijd is om te gaan wanneer de rode schijf is verdwenen, weten ze precies waar ze aan toe zijn. Zo kunt u ze ook eenvoudig laten zien wanneer ze naar bed moeten of klaar moeten zijn om naar school te worden gebracht. Wanneer kinderen eenmaal begrijpen hoe ze zelf de tijd kunnen instellen, is een belangrijke stap naar zelfstandigheid gezet.

Time timer voor scholieren

Tijdens het maken van een opdracht vragen kinderen op school zich vaak af hoeveel tijd ze nog hebben. Wanneer er een grote, goed zichtbare timer in het klaslokaal aanwezig is, kunnen zij aan de hand van de rode schijf zien hoeveel tijd er nog over is. Dit leert hen ook om een opdracht binnen een bepaalde tijd af te hebben. Voor middelbare scholieren is de timer ook handig om te gebruiken bij het huiswerk. Vaak krijgen ze werk mee voor verschillende vakken. Op het klokje of horloge kun je eenvoudig per vak instellen hoeveel tijd je maximaal wilt besteden. Dit is gelijk ook een goede les in time management.

Digitale time timer voor volwassenen

Heeft u moeite om een goede planning te maken dan is de timer een nuttig hulpmiddel om uw taken te koppelen aan een vastgestelde tijd. Zit u vaak achter een computer? Dan moet u af en toe even van dat scherm weg. De time timer digitaal kan u daarbij een goede dienst bewijzen.

Naar boven