Time Timer

Efficiënt met de tijd omgaan, wie wil dat nu niet. We hebben het allemaal druk en dan telt iedere minuut, maar hoe ga je op een goede manier met de tijd om? Een Time Timer is een uitstekend hulpmiddel om meer controle te hebben over tijd. De Time Timer wordt veel ingezet op school, maar kan ook thuis, op het werk en bij het sporten worden gebruikt. Daarbij kan de Time Timer kinderen en volwassenen met speciale behoeftes helpen, die worstelen met het abstracte begrip van de tijd. Door het gebruik van de Time Timer krijgen ze meer inzicht, onafhankelijkheid en productiviteit. Door het goed beheren van de tijd, ontstaat routine en regelmaat.

   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
9 products found
   

9 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
9 products found

Wat kunt u doen met een Time Timer?

De Time Timer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van een grote klok tot een handig pocket formaat. Daarnaast is deze verkrijgbaar in de vorm van een Time Timer Horloge. Dat maakt het zowel voor onderweg als thuis uw ideale maatje op het gebied van time management. De Time Timer is een belangrijk instrument om te leren omgaan met tijd en is zeer eenvoudig in gebruik. U beweegt de rode (of blauwe) schijf naar de door u gewenste tijd. In de meeste gevallen kunt u de timer tot 60 minuten instellen. Naarmate de tijd verstrijkt, verdwijnt de schijf. Wanneer deze helemaal weg is, is uw tijd om. Meer tijd nodig? U kunt de schijf eenvoudig voor- of achteruit zetten zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor het mechanisme.

Leren klokkijken wordt makkelijker met een Time Timer

Klokkijken is voor velen nog een struikelblok. Veel kinderen zijn nog aan het leren klokkijken en hebben daardoor moeite met tijdsbesef. Een time timer helpt met het verkrijgen van een beter tijdsbesef en geeft een beter inzicht hoeveel tijd verstreken is. Moet een taakje binnen een bepaalde tijd af? Of krijgt u steeds de vraag van uw kind hoe veel tijd ze nog over hebben? Dan is de time timer een ideaal hulpmiddel om u hierbij te ondersteunen. U kunt simpelweg een tijd instellen met de time timer en de tijd die over is, is makkelijk af te lezen op de time timer. Het rode vlak wordt steeds kleiner naarmate de tijd verstrijkt. Het is dus heel visueel en dus een uitkomst als uw kind nog moeite heeft met klokkijken. Help uw kind een beter besef van tijd te krijgen met de time timer. In ons ruime assortiment zit er voor iedereen een geschikte time timer bij die bij hem of haar past!

Time Timer Horloge

Het Time Timer horloge heeft ten opzichte van de andere varianten een groot voordeel: je bent een stuk mobieler! U kunt het Time Timer Horloge overal mee naartoe nemen en gebruiken wanneer u deze nodig heeft, op elk moment van de dag. De Time Timer Horloges zijn bestand tegen spatwater en hebben een modern ontwerp. Ze komen in twee uitvoeringen: De Time Timer Horloge Plus en de Time Timer Horloge Plus Junior. Deze twee varianten hebben dezelfde specificaties alleen is het Time Timer Horloge Plus Junior geschikt voor een kleinere polsomvang.

Time Timer Pocket

De Time Timer Pocket is het kleinste formaat Time Timer. Door het compacte formaat kunt u deze variant makkelijk overal mee naartoe nemen. De Time Timer Pocket bevat een transparante deksel die de Time Timer klok beschermt tijdens het transport. Tevens kan deze transparante deksel opengeklapt worden en als standaard dienen. De Time Timer Pocket is geluidsarm, maar geeft wel een subtiel eindsignaal indien de ingestelde tijd verstreken is. Dit eindsignaal kan ook makkelijk uitgeschakeld worden aan de achterkant van de klok indien gewenst. De Time Timer Pocket is dus ideaal als u veel onderweg bent en als u zich vaker in geluidsgevoelige omgevingen bevindt.

Time Timer voor kinderen

Kinderen hebben veel baat bij een Time Timer. Zo leren zij wat het begrip tijd inhoudt en krijgen zij een beter besef hoe die tijd verstrijkt. Uw kind vraagt bijvoorbeeld: "Wanneer gaan we naar oma?", en u antwoordt: "Over drie kwartier". Weten zij dan voldoende? Kinderen hebben vaak geen idee hoelang 45 minuten duren. Maar wanneer je hen uitlegt dat het tijd is om te gaan wanneer de rode schijf is verdwenen, weten ze precies waar ze aan toe zijn. Zo kunt u ze ook eenvoudig laten zien wanneer ze naar bed moeten of klaar moeten zijn om naar school te worden gebracht. Wanneer kinderen eenmaal begrijpen hoe ze zelf de tijd kunnen instellen, is een belangrijke stap naar zelfstandigheid gezet.

Time Timer voor scholieren

Tijdens het maken van een opdracht vragen kinderen op school zich vaak af hoeveel tijd ze nog hebben. Wanneer er een grote, goed zichtbare timer in het klaslokaal aanwezig is, kunnen zij aan de hand van de rode schijf zien hoeveel tijd er nog over is. Dit leert hen ook om een opdracht binnen een bepaalde tijd af te hebben. Voor middelbare scholieren is de timer ook handig om te gebruiken bij het maken van huiswerk. Vaak krijgen ze werk mee voor verschillende vakken. Op het klokje of horloge kunt u eenvoudig per vak instellen hoeveel tijd er maximaal besteed moet worden. Dit is gelijk ook een goede les in time management.

Time Timer voor volwassenen

Heeft u moeite om een goede planning te maken dan is een Time Timer klok een nuttig hulpmiddel om uw taken te koppelen aan een vastgestelde tijd. Zit u vaak achter een computer? Dan moet u af en toe even van dat scherm weg. De Time Timer (digitaal) kan u daarbij een goede dienst bewijzen.

Time Timer Digitaal

Door gebruik te maken van het Time Timer software programma verandert uw computerscherm in een tijdmeetinstrument. Het abstracte begrip van verstreken tijd is eenvoudig te zien en te begrijpen door middel van de grafische afbeelding. Beheer tijd effectiever bij bijvoorbeeld vergaderingen, therapie, in klaslokalen, thuis en elke andere activiteit waar tijdslimieten nodig zijn. De afmeting van de Time Timer is op het scherm aan te passen en kan daarom tegelijkertijd met een andere applicatie gebruikt worden. Bovendien kunt u de digitale Time Timer personaliseren door te kiezen uit 4 verschillende kleuren en 16 verschillende tijdsignalen. De digitale TimeTimer is leverbaar in 5 talen, zodat deze internationaal te gebruiken is, is geschikt voor Windows evenals Macintosh (OSX) en is geschikt voor gebruik op elk digitaal schoolbord. De Time Timer software is beschikbaar als pakket voor 1 gebruiker, 5 gebruikers en 25 gebruikers.

Time Timer voor Smartphone

De Timer Timer is via een app ook te gebruiken op uw Smartphone. Wilt u Time Timers personaliseren, opslaan en opnieuw gebruiken? Dat kan met de applicatie voor de Time Timer. Zo kunt u onder andere de naam instellen, kleuren instellen en signalen personaliseren. De grootte van de Time Timer kunt u zelf bepalen. De Time Timer applicatie voor iPhone is de ideale app voor stressvrije activiteiten. Deze applicatie heeft een frisse look en veel nieuwe mogelijkheden. De app is ook geschikt voor Apple Watch, iPad en Android.

Naar boven