Deron

Deron

Deron

Het merk Deron biedt diverse soorten matrassen, matrashoezen, kussens, bedbodems en Hoog-laagbedden aan. Deze producten zijn gemaakt om te gebruiken in de gezondheidszorg, waardoor ze ideaal zijn voor ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Op deze pagina kunt u alle producten van Deron in ons aanbod bekijken.

De matrassen en kussens van Deron

Voor een goede nachtrust zijn comfortabele matrassen en kussens van groot belang. Deron biedt daarom diverse soorten matrassen en kussens aan. Bij de matrassen heeft u keuze uit meerdere modellen die een incontinentiehoes bevatten. Deze hoes zorgt ervoor dat de matras niet vies wordt als een patiënt last heeft van urineverlies. Voor patiënten die hier geen last van hebben is een matras met een standaard hoes een goede keuze. De matrassen zijn verkrijgbaar met een breedte van 70, 80 of 90 cm. Hierdoor zijn deze matrassen geschikt voor verschillende bedden. Vrijwel alle matrassen van Deron zijn geschikt voor zorginstellingen en voor thuis, aangezien deze matrassen decubitus voorkomen. Doorligplekken komen vaak voor bij mensen die veel tijd in bed doorbrengen, bijvoorbeeld door een ziekte of door een botbreuk. Dit kan voor nare en pijnlijke wonden zorgen. De matras is zo ontworpen dat warmte en vocht snel afgevoerd worden. Dit verkleint de kans op decubitus.

Naast matrassen zijn kussens ook van belang voor een fijne nachtrust. Bij de kussens heeft u keuze uit een kussens met een nekrol of kussens met vlokken van traagschuim. Een kussen met een nekrol biedt een goede ondersteuning als u last heeft van pijn in de nek of schouders. Als u een nekrol niet comfortabel vindt dan is het kussen met vlokken een goed alternatief. Dit kussen zorgt namelijk ook voor een goede ondersteuning. U kunt het kussen aanpassen naar eigen smaak door een deel van de vlokken eruit te halen.

Als u meer wilt weten over een bepaald matras of kussen van Deron, dan kunt u de productomschrijvingen raadplegen. Hier vindt u informatie over onder andere de gebruikte materialen en de eigenschappen van elk product. U kunt ook contact opnemen met onze specialisten als u vragen heeft.

De Bedbodems & Hoog-laagbedden van Deron

Deron biedt drie verschillende soorten bedbodems en twee verschillende soorten hoog-laagbedden aan. Alle bedbodems zorgen voor maximale ventilatie, zijn vervaardigd uit duurzame materialen en verhogen de functionaliteit van de bijhorende Deron matrassen.

Het ComfortCare Bed van Deron is een modern ogend zorgbed voorzien van een luxe hoog-laagsysteem. Het beschikt over een houten ombouw en past in bijna iedere slaapkamer. Het ComfortLife Bed van Deron is een exclusief zorgbed met een moderne uitstraling. Het is niet duidelijk dat dit een Zorgbed betreft, alle eventuele zorg gerelateerde systemen zijn professioneel weggewerkt.

Andere bekende merken

In ons assortiment bieden wij niet alleen producten van Deron aan, maar ook van andere bekende merken. Enkele voorbeelden van deze merken zijn Etac, Maxcom en Attends. Deze merken bieden weer andere hulpmiddelen aan, zoals: hulpmiddelen voor in de badkamer, op het toilet, seniorentelefoons en incontinentiemateriaal. Voor meer informatie over de producten kunt u telefonisch contact opnemen met onze specialisten.

Naar boven