Vragen of telefonisch bestellen

088 0080 100

Nu open tot 17:00

Etac

   

Artikelen 1 tot 24 van 62 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
62 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 62 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
62 products found

Etac: Creating Possibilities

Over Etac

Al meer dan veertig jaar levert het Zweedse Etac hoogwaardige producten en diensten op het gebied van mobiliteit en gezondheidszorg in huis. Etac ontwikkelt allerlei soorten hulpmiddelen die het gemak en de zelfredzaamheid van de gebruiker moet vergroten, zoals Loophulpmiddelen, Douchestoelen en Wandbeugels. Alle producten worden in nauwe samenwerking met revalidatie professionals, ontwerpers en gebruikers ontwikkeld. Het resultaat zijn hulpmiddelen van hoge kwaliteit met een ergonomisch design.

Product concept

Etac is een merk van nu en de toekomst. Met haar producten van hoge kwaliteit, eenvoud, betrouwbaarheid en een schitterend design wilt Etac voorzien in de behoefte van alle hulpbehoevende. Elk product detail is ontworpen om het welzijn en de veiligheid te garanderen. Etac biedt veilige oplossingen, die een hoge mate van comfort en functionaliteit garanderen. En dat zijn niet alleen puur functionele producten, maar designproducten die je niet wegstopt als je ze niet nodig hebt. En dat is een bewezen winnend concept.

De missie van Etac

Iedereen wil in het dagelijks leven onafhankelijk en actief zijn, ongeacht leeftijd en fysieke mogelijkheden. Voor sommige mensen is dit alleen mogelijk door hulpmiddelen te gebruiken. De missie van Etac luidt als volgt: "Iedereen zou in staat moeten zijn om een vrij en zelfstandig leven te leiden en zijn dromen na te jagen, ongeacht zijn fysieke omstandigheden." Etac blijft in de toekomst investeren door financiële middelen vrij te maken voor onderzoek en ontwikkeling, en om nieuwe markten te ontsluiten. Het streven is om op het gebied van ontwerp en functie in de markt van thuiszorgproducten voorop te blijven lopen.

Naar boven