Face Shield Kopen

Een face shield kopen is momenteel de prioriteit van menig Nederlander. Een face shield is een doorzichtige plastic spatkap die grotere druppels efficiënt blokkeert. Ze worden voornamelijk ingezet als gezichtsbeschermer en beschermen daarbij onder andere de neus, ogen en mond tegen grove nevel en spatten van lichaamsvloeistoffen. Ze worden ook vaker ingezet als alternatief beschermmiddel voor een beschermbril. Hulpmiddelwereld biedt kwalitatief goede face shields aan die comfortabel zitten. Ze worden aangeboden per 4 stuks. Lees verder voor meer informatie!

Faceshield

Gezichtsbeschermer - Faceshield - 4 stuks

 • Tegen spatten, druppels en verneveling
 • 4 cm dikke band van polyester foam
 • Passen over iedere bril op sterkte


Levertijd 1 tot 2 werkdagen


€22,26 per 4 stuks excl. BTW
€26,94 per 4 stuks incl. BTW

Het is niet mogelijk dit product te retourneren.

Waarom een face shield kopen?

Een face shield kopen is een weloverwogen beslissing. Voor het beschermen van zowel de patiënten of klanten als zowel de zorgverlener of andere serviceverlener spelen persoonlijk beschermingsmiddelen een belangrijke rol. Een face shield is zo’n voorbeeld wat bij deze bescherming kan bijdragen. Ze beschermen zowel de dragen als de omgeving tegen druppels, verneveling of spatten van lichaamsvloeistoffen die mogelijk infecties of virusdeeltjes kunnen overdragen. Zeker nu volgens de nieuwe richtlijnen van de Rijksoverheid contactberoepen zoals pedicures, kappers, schoonheidsspecialisten, mondhygiënisten, masseurs, fysiotherapeuten langzaamaan groen licht krijgen om de deuren weer te openen voor hun klanten. Wel wordt ook van hen geacht zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te handhaven. Maar zoals de naam het al zegt is dit voor veel contactberoepen in gevallen lastig om deze 1,5 meter afstand te handhaven. Daarom zijn goede beschermingsmiddelen belangrijk en daarom kan de aanschaf van een face shield aan goede optie zijn.
De face shields die Hulpmiddelwereld aanbiedt, zijn transparant dus er kan goed doorheen gekeken worden. Ze zijn gemaakt van helder PET-folie die bevestigd is op een 4 centimeter dikke band gemaakt van zachte foam dat bijdraagt aan een hoog draagcomfort . Door deze 4 cm dikke band is er ruimte om een bril op sterkte eronder te dragen. De face shields worden per 4 aangeboden.

Voordelen van onze face shields:

 • Makkelijk op te zetten
 • Ontworpen zodat gemakkelijk de meeste brillen op sterke eronder gedragen kunnen worden
 • Geschikt voor iedere hoofdomvang door het verstelbare elastische koord
 • Biedt bescherming aan zowel de voorzijde als de zijkanten van het hooft
 • Comfortabele foamen hoofdband voor een hoog draagcomfort
 • Meerdere keren te gebruiken (mits gereinigd volgens de voorschriften)
 • Het gebruik van een face shield

  Het is belangrijk dat u de face shield op uw gezicht bevestigd alvorens u blootgesteld wordt aan potentiële besmetting. De dikke, zwarte foamen band dient op het voorhoofd geplaatst te worden. Vervolgens kunt het elastische koord om uw hoofd doen en makkelijk verstellen zodat de face shield goed blijft zitten. Het face shield kan hergebruikt worden indien schoongemaakt zoals in de voorschriften beschreven staat. Let op: een face shield is persoonsgebonden!

  Welke beschermingsmiddelen kan ik naast een face shield overwegen?

  Naast de aanschaf van een face shield kunt u nog verschillende andere beschermingsmiddelen overwegen aan te schaffen voor u of uw werknemers. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan desinfecterende handgel als u niet zo snel in de buurt bent van een kraan om uw handen te reinigen. Anderzijds kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van mondkapjes of zelfs een FFP2 masker of FFP3 masker om uzelf of uw werknemers te beschermen tegen spatten lichaamsvocht wanneer u of uw werknemers contact hebben met elkaar of met klanten. Tot slot kunt u nog overwegen om plexiglas schermen te plaatsen om uw (werk)omgeving veiliger te maken voor uzelf, maar ook voor uw werknemers en klanten.

  Naar boven