Fitform jubileumactie:
Fitform viert dit jaar haar 40ste verjaardag en wie jarig is, trakteert!

Om dit te vieren komt Fitform met een speciale jubileum editie sta-op stoel voor een zeer scherpe prijs. Bespaar ruim 600 euro op de eigentijdse Fitform 580 Elevo met een totaalpakket aan opties en accessoires. Met onder andere een topswing hoofdsteun, traploos instelbare lendensteun, draaiplateau, luxe hoofdkussens naar keuze en een accu zodat u geen kabels meer in de woonkamer heeft liggen.

De actie geldt het hele jaar 2020.

De Fitform 580 Elevo is een elektrisch verstelbare Relax- en Sta-op-Stoel

De Fitform 580 Elevo beschikt over de unieke Fitform Tilt kantelverstelling, dit maakt het mogelijk om de zitting en rugleuning beide naar achteren te kantelen voor het ultieme relax gevoel. De Fitform 580 Elevo is daarom een Relax- en Sta-op-Stoel in één. De Sta-op-Stoel is uitgerust met een eenvoudig bedienbare geïntegreerde knoppenbediening aan de binnenzijde van het zijpand, dit betreft de 1-motorige variant. De 2-motorige en 3-motorige variant beschikken over een handbedieningskastje. Wanneer er gekozen wordt de beensteun en/of de rugleuning apart te kunnen verstellen, dan wordt de fauteuil geleverd met een handbedieningskastje.

Uniek aan de 580 Elevo is de nieuwe opstaschakelaar onder de voorzijde van de armlegger. Hiermee wordt het opstaan nog gemakkelijker! De Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel is zeer geschikt voor mensen met zit- en rugklachten en mensen die veel moeite hebben met opstaan. Met de Fitform 580 Elevo kunt u (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

De sta-opstoelen van Fitform zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. De prijs is afhankelijk van de gekozen opties. Lees hieronder gauw verder welke opties inbegrepen zijn in de Fitform 580 Elevo jubileumeditie.

Standaard inbegrepen opties bij de jubileumeditie

Verstelbare Topswing hoofdsteun
Naast goede lendenondersteuning biedt de Fitform 580 Elevo ook de mogelijkheid de hoofdsteun te verstellen.

Goede lendenondersteuning
U kunt de lendensteun zelf traploos instellen zodat uw onderrug meer of juist minder steun kunt geven. De lendensteun biedt u de mogelijkheid om een meer natuurlijke zithouding aan te nemen indien u dat wenst. Een natuurlijk zithouding kan rug en nekklachten voorkomen, zeker als u veel tijd spendeert in de stoel. Een goede lendenondersteuning is hierbij van belang gezien bij het zitten zeer grote belastingen optreedt op de lendenwervels. Het is zelfs zo dat 70% tot 80% van de rugklachten zijn oorsprong hier vindt.

360 graden draaibaar draaiplateau
Een draaiplateau is bijvoorbeeld een uitkomst als u vanwege gezondheidsproblemen moeite heeft met het draaien van uw nek en/of bovenlichaam. Zo kunt u tijdens het praten met iemand of het televisie kijken ervoor zorgen met het draaiplateau dat u niet constant met een gedraaide nek hoeft te zitten. De nek zal hierdoor ontlast worden en u kunt urenlang relaxt met iemand praten of televisie kijken. Het draaiplateau is in de normale zitstand nauwelijks zichtbaar. De sta-op stoel staat dan ook gewoon op zijn poten als de draaifunctie niet nodig is. Door de sta-op stoel iets omhoog te zetten, zal de draaifunctie actief worden. U kunt tot bijna 360 graden de stoel draaien. Een zogenoemde stopper zorgt ervoor dat de stoel na die 360 graden weer tot stilstand komt.

Luxe hoofdkussen naar keuze
U krijgt de mogelijkheid een comfortabel hoofdkussen naar uw keuze uit te zoeken.

Accu
De sta-op stoel komt met een handige accu in plaats van een snoer. Een belangrijk voordeel hiervan is dat u geen los snoer meer in uw kamer heeft liggen en u niet over het snoer kunt vallen. Naast dat het ongelukken kan voorkomen, ziet het er ook nog stuk mooier uit dan dat u constant een snoer ziet liggen in de kamer. De accu is dagenlang bruikbaar, afhankelijk het gebruik. Indien de accu constant gebruikt wordt, gaat deze circa 1,5 uur lang mee. Wanneer de accu leeg raakt, zal de sta-op stoel en piepsignaal afgeven.

Uitgevoerd in zit breedste 52
De Fitform 580 Elevo is uitgevoerd in zit breedte 52 cm.

Keuze uit 15 verschillende kleuren
De stoel is uitgevoerd in de stof Board. De kleur van de stoel wel zelf te bepalen en er kan gekozen worden uit maar liefst 15 verschillende kleuren. Zo zit er altijd een kleur bij die mooi past bij uw interieur.

3 motoren
De drie motoren zorgen ervoor dat u alles onafhankelijk van elkaar kunt verstellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de voetenbank en de rugleuning separaat van elkaar te verstellen. De drie motoren zorgen er ook voor dat u in de gelegenheid bent de stoel de rugleuning naar achteren te kantelen. Zo kunt u heerlijk ontspannen liggen en zelfs de sta- op stoel in slaappositie zetten. Omdat de motoren allen hun eigen functie hebben, hebben ze een zeer lange levensduur.

Op maat gemaakt
De sta-op stoel zal naar uw eigen maten gemaakt worden zodat de stoel nauw aansluit op uw lichaam en zithouding. De stoel wordt afgesteld op:

  • De juiste zithoogte
  • De juiste zitdiepte
  • De juiste armleuning hoogte
  • De juiste lendensteun
  • De juiste zithoek

Dit allemaal zorgt voor een volledig op maat gemaakte stoel die naar wens kan worden aangepast. Naast dat de sta-op stoel zal bijdragen aan een betere zitbeleving en een gezonde zithouding, zal de stoel ook een mooie toevoeging zijn aan uw interieur door de fraaie look.

Beweegbaar in bijna elke bedenkbare positie

Over Fitform

Fitform levert al 40 jaar sta-op stoelen en relaxstoelen van hoge kwaliteit. Ze zijn begonnen in 1980 met het produceren in de Meubelfabriek Garant in Best met vaste, houten stoelen op maat. In 1992 wordt he teigen bedrijf Fitform BV te Best opgericht. In 1994 beginnen ze met de lancering verstelbare houten maatwerkstoelen met een unieke kantelverstelling. Dit was uniek gezien de zitting en rugleuning tegelijk naar achter konden kantelen. Naast dat wordt de sta-op functie gelanceerd middels een losse opstalift onder de stoel. Sindsdien zijn er eigenlijk grote ontwikkelingen geweest waardoor ze nu een van de marktleiders zijn met betrekking tot op maat gemaakte sta-op stoelen en relaxstoelen.

Fitform heeft zich door de jaren heen ontwikkeld en een sterke merknaam gecreëerd, met een goede reputatie en bekendheid binnen de meubelbranche en zorgsector. Fitform stoelen worden in Best door vakmensen grotendeels handmatig vervaardigd, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast kwaliteit vindt Fitform innovatie en inspelen op actuele onderzoeken en technologische ontwikkelingen een belangrijk speerpunt. Hierdoor zijn de Fitform stoelen altijd up-to-date met de nieuwste en fijnste technologische snufjes om zo de zitbeleving nog aangenamer te maken!

Proefzit en Gratis zitadvies op maat:

De Fitform 580 Elevo Sta-op-Stoel biedt nog vele andere mogelijkheden om voor u de meest comfortabele en geschikte stoel te creëren. Zo zijn er een aantal individuele aanpassingen, opties & accessoires toe te voegen.

Wij voorzien u graag van advies en u kunt altijd een afspraak maken via ons klantenservice nummer of e-mail adres. U kunt ook tijdens openingstijden een aantal stoelen komen proef zitten en u laten adviseren door onze specialist in onze winkel.

Heeft u vragen over, of interesse in de Fitform 580 Elevo?

Naar boven