OF bij aanschaf van 1 wellness stoel accessoire t.w.v. €499,- gratis

FitForm Fauteuils

Gezond zitten met optimale verstelmogelijkheden

Hier vindt u de beste fauteuils van Nederland die voldoen aan alle eisen voor ergonomisch gezond zitten. Ze worden vervaardigt van hoogwaardige, duurzame materialen met een 10 jaar Garantie Waarborg. Ècht maatwerk op de centimeter nauwkeurig.

Vraag nu de gratis brochure aan

Bij u aan huis opgemeten

De meeste stoelen stelt u volledig naar wens samen

Bij ons ontvangt u altijd vrijblijvend persoonlijk advies

Ontvang de gratis brochure
" Dankzij mijn relax-fauteuil draag ik zorg voor mijn lichaam terwijl ik zit "

Bij de productie van een Fitform-fauteuil gaat men niet over een nacht ijs. Elke stoel wordt op maat van de gebruiker vervaardigd, waardoor geen twee stoelen dezelfde zijn. Dit maatwerk is een arbeidsintensief proces, waarbij alle details moeten kloppen. Bovendien wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest kwalitatieve stoffen.

Als de persoonlijke maten van de klant bekend zijn, gaat het Fitform-team aan de slag. Er komt heel wat kijken bij het productie-proces: metaalbewerking, houtbewerking, handmatig snijden van leer en patroonstoffen, snijden van de bekledingsstof, stikken van de bekledinghoezen, stofferen, assemblage van verstelmechanieken en ten slotte de assemblage van de complete fauteuil. Een grondige eindcontrole rondt het proces af.

Wellness-collectie

De fauteuils uit de Wellness-collectie zijn elektrisch verstelbaar. Uniek aan de Fitform-fauteuils is de Fitform tilt-kantelverstelling. De rugleuning en zitting kantelen hierbij in één beweging samen naar achteren. Hierdoor blijft u in de juiste zithoek zitten, waardoor u niet onderuit zakt. De belasting op uw rug neemt hierdoor drastisch af, wat een buitengewoon comfortabel gevoel geeft.

Bekijk deze collectie

Gemak-collectie

De fauteuils uit de Gemak-collectie van Fitform zijn elektrisch verstelbaar en uitgerust met meer of minder functionaliteiten. De Fitform gemakstoelen beschikken altijd over een sta-op-functie en zijn daarmee dus ook een zogenaamde sta-op-stoel.

Bekijk deze collectie

Zorg-collectie

De Fitform Zorgfauteuils zijn speciaal door ons ontwikkeld voor mensen die meer eisen stellen aan zitten.

De fauteuils zijn uitermate geschikt als u langdurig zit, forse rugklachten heeft of wanneer u moeilijk kunt opstaan uit uw zitmeubel. Ook als u een chronische ziekte of een handicap heeft waardoor zitproblemen ontstaan, is een Fitform zorgfauteuil een uitstekende keuze.

Bekijk deze collectie

Vraag nu de gratis brochure aan

Bij u aan huis opgemeten

De meeste stoelen stelt u volledig naar wens samen

Bij ons ontvangt u altijd vrijblijvend persoonlijk advies

Ontvang de gratis brochure

Naar boven