Fysic

Het Merk Fysic

Het voornaamste doel van Fysic is ervoor zorgen dat men langer zelfstandig kan leven, daarnaast leveren zij producten waarbij veiligheid en comfort op nummer één staan. Door middel van hun gebruiksvriendelijke en comfortabele producten, probeert Fysic het dagelijks leven gemakkelijker te maken. De belangrijkste punten waar Fysic waarde aan hecht en de reden waarom het merk zo bekend is, zijn onder andere:

  • Comfort, zelfstandigheid en veiligheid staan centraal.
  • Op zoek naar slimme oplossingen, waar goed over na is gedacht.
  • Gebruiksvriendelijk en uiterst betrouwbaar.
  • Voorzien van duidelijk en begrijpelijke handleidingen.

Om al deze redenen zijn de producten van Fysic vooral uiterst geschikt voor senioren die zelfstandig wonen. En helpen zij bij het makkelijker maken van alledaagse activiteiten. Het aanbod van Fysic is niet alleen divers, maar de producten zelf zijn slim ontworpen en eenvoudig te bedienen.

Bij Hulpmiddelwereld bieden wij vooral mobiele en huistelefoons aan van Fysic. Deze zijn van goede kwaliteit en erg gebruiksvriendelijk. Dit vinden wij belangrijk. Zo hebben onze klanten een mooi aanbod van telefoons die geschikt zijn voor het alledaagse leven, makkelijk zijn te bedienen en voldoet aan alle behoeften.

Fysic Telefoons

 Tegenwoordig hebben de moderne mobiele telefoons zoveel functies dat niemand in staat is om dit allemaal bij te houden. Voor sommige mensen zijn al deze toeters en bellen veel te overbodig en dit maakt het bedienen van een gsm erg ingewikkeld. Daarom heeft Fysic mobiele telefoons ontwikkeld speciaal voor senioren en mensen die moeite hebben met lastige navigeermenu’s & functies die soms totaal niet relevant zijn voor hun gebruik.

De mobiele telefoons van Fysic zijn gemaakt om te doen waar eigenlijk alle telefoons voor zijn bedoeld. Bellen en gebeld worden. In ons assortiment bieden we ook een aantal telefoons aan die  wat extra functies bezitten, voor de mensen waarnaar dit tot wens is, zoals berichten sturen, foto’s maken of een alarmklok. Een voorbeeld hiervan is de zwarte klaptelefoon Fysic FM-9760.

De jeugd van tegenwoordig koopt de ene telefoon na de andere telefoon, omdat ze steeds het nieuwste model willen hebben met de mooiste camera of een of andere nieuwe functie die hun vorige telefoon niet bezat. Terwijl een mobiele telefoon in principe jarenlang meegaat. De telefoons van Fysic zijn juist gebaseerd op duurzaamheid. Hierdoor kunt u lang met uw telefoon doen en hoeft u niet elk jaar zorgen te maken over het aanschaffen van een nieuwe telefoon.

De telefoons van Fysic worden goed getest in Research & Development faciliteiten. Daardoor wordt de ontwikkeling bevordert en kunnen ze precies de juiste kwaliteiten waarborgen die een seniorentelefoon nodig heeft. De mobiele telefoons van Fysic zijn hierom:

  • Gemaakt om comfortabel mee te bellen en bereikbaar te zijn, en daarnaast alleen de belangrijkste functies van een mobiele telefoon te bezitten.
  • Gemakkelijk te bedienen, mede dankzij de grote en duidelijke toetsen en cijfer- en letterweergave.
  • Simlock vrij, zo kunt u zelf bepalen of u er beltegoed op zet of dat u een abonnement afsluit.

De telefoons van Fysic zijn niet alleen gebruiksvriendelijk met handige functies, maar ook het ontwerp van de gsm’s is belangrijk. Ons aanbod bestaat uit telefoons met toetsen aan de voorkant, maar ook uit klaptelefoons. Dit kan praktische eigenschappen met zich meebrengen, maar zorgt ook voor een mooie en chique uitstraling. Elke telefoon is gevestigd in een stijlvolle behuizing in een neutraal zwart, grijs of wit. Onder deze bescherming gaat uitstekende techniek schuil wat wordt verwacht van een goede kwaliteit telefoon, zoals een lange batterijduur, een helder kleurendisplay en verlichte toetsen.

Senioren telefoon met SOS-Noodknop

Een eigenschap dat elke Fysic telefoon in ons assortiment bezit, is een SOS-noodknop. Dit is een alarmtoets die voor senioren erg van belang kan zijn. Bij deze functie kun u 5 contactnummers instellen die worden gebeld bij één druk op de toets. In het geval van een noodsituatie kan de alarmtoets ingedrukt worden. Hierdoor wordt het eerste ingestelde nummer automatisch gebeld, wanneer dit nummer niet kan worden bereikt gaat de telefoon vanzelf verder naar het tweede nummer en zo door. Voor de zekerheid is het altijd handig om 112 in te schakelen als het vijfde nummer. Mochten de eerste 4 nummers niet opnemen kunt u zo altijd rekenen op hulp. Naast het feit dat de 5 contactnummers worden gebeld verstuurd de telefoon ook een automatische sms met een standaard alarmbericht bijgesloten. Deze alarmtoets is erg handig voor zelf wonende senioren en maakt de mobiele telefoons van Fysic dus een uiterst geschikt product voor senioren in het algemeen.

Naar boven