Incontinentiebroekjes

Heeft u of een naaste last van incontinentie en bent u op zoek naar een goede oplossing? Dan is het gebruiken van incontinentiebroekjes of incontinentie luiers een mogelijkheid. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er aparte broekjes en luiers verkrijgbaar zodat ze een goede pasvorm hebben. Ze bieden betrouwbare bescherming en kunnen dagelijks gebruikt worden. Tevens bieden ze voldoende bescherming voor ’s nachts, we bieden een aantal varianten van incontinentiebroekjes en incontinentie luiers aan die speciaal ontworpen zijn om droog de nacht door de komen. Op deze pagina kunt u de diverse broekjes en luiers bekijken, speciaal voor de man, vrouw of uniseks.

Online keuzehulp om u te helpen bij het kiezen van incontinentiebroekjes

Op zoek naar de juiste incontinentiebroekjes? Bij Hulpmiddelwereld begrijpen we dat het kiezen van de juiste incontinentiebroekjes niet gemakkelijk is. Daarom hebben we een 'keuzehulp' ontwikkeld. Druk op onderstaande knop om onze keuzehulp te starten en bekijk direct welke incontinentiebroekjes het beste bij uw situatie past. Persoonlijk advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

   

Artikelen 1 tot 24 van 142 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
142 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 142 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
142 products found

Er bestaan verschillende soorten incontinentiematerialen voor urine en ontlasting verlies. Vaak volstaat een inlegger die in het onderbroekje gedragen kan worden, echter er zijn situaties waarin dit niet toereikend is.

Incontinentiebroekjes kunnen aan en uit getrokken worden als een onderbroek. Als ze verschoond moeten worden kunnen ze aan de zijkanten open gescheurd worden. Wel dient u er rekening mee te houden dat u bij het aantrekken van een nieuw product, uw onderkleding moet uitdoen, dat wellicht in sommige situaties niet praktisch kan zijn.

De broekjes zijn geschikt voor hevig urineverlies en ontlasting verlies. Door de opstaande randjes bent u verzekerd van een goede bescherming.

Belangrijk is de maatvoering. De incontinentiebroekjes moeten niet te straks zitten, maar wel goed aansluiten om het lichaam. U kunt de juiste maat  bepalen aan de hand van de heup en taille omvang.

De broekjes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van de hoeveelheid urineverlies kunt een kiezen welk product passend is bij uw situatie.

Naar boven