TENA Lady Pants

Bent u op zoek naar TENA Lady Pants? Dan zit u hier goed. TENA Lady Pants zijn incontinentiebroekjes speciaal ontworpen voor dames met matig tot zwaarder urineverlies. Bij het ontwerpen van de Lady Pants is rekening gehouden met de anatomie van het vrouwelijk lichaam zodat de optimale pasvorm ontstaan. Lees onderaan de pagina meer over de TENA Ladies pants.
   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found
   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found

Waarom een TENA Lady Pants?

Een TENA Lady Pants is ideaal als u op zoek bent naar wegwerp incontinentie ondergoed die erg lijkt om gewoon dames ondergoed en daardoor discreet gedragen kan worden. Dit is dan ook de lijn die het meeste op gewoon ondergoed lijkt. Daarnaast zijn deze TENA Lady Pants zijn, zoals de naam als doet vermoeden, speciaal voor dames en geschikt bij matig tot zwaarder urineverlies. Er zijn verschillende absorptieniveaus die we hieronder kort bespreken. Zo krijgt u een indicatie welke TENA Lady Pants het beste bij u en uw situatie past.

Een TENA Lady Pants is dus ideaal als u last heeft van matig tot zwaarder urineverlies en op zoek bent naar een leuk en vrolijk incontinentie ondergoed die op gewoon ondergoed lijkt en discreet gedragen kan worden.


Welke varianten TENA Lady Pants zijn er?

Er zijn diverse varianten TENA Lady Pants. Het onderscheid tussen deze varianten zit met name in het absorptieniveau, de maten en de kleur of opdruk.

Verschillende absorptieniveaus

TENA Lady Pants heeft twee verschillende absorptieniveaus: Normal (voor licht tot matig urineverlies) en Plus (voor matig tot zwaarder urineverlies). Dit kan al een goede indicatie geven voor welke TENA Lady Pants u het beste kunt gaan. Daarbij komt de 'Normal' variant met een lage taille en de 'Plus' variant met een hoge taille.

Verschillende maten

De TENA Lady Pants komen in verschillende maten. Zowel de TENA Lady Pants Normal als de TENA Lady Pants Plus komen in de maten medium en large.

Verschillende kleuren

Tot slot komen de TENA Lady Pants broekjes in verschillende kleuren. De TENA Lady Pants Normal is verkrijgbaar in het wit met vrolijke opdruk of zwart en de TENA Lady Pants Plus zijn verkrijgbaar in het zwart en crème.

Twijfelt u nog welke TENA Lady Pants het beste is voor u? Geen zorgen, neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij zullen dan samen met u meekijken welke variant het beste bij u past.


Is een TENA Lady Pants echt alleen voor dames?

In principe wel. De broekjes zijn zo ontworpen dat ze nauw aansluiten aan het vrouwelijke lichaam. Bent u op zoek aan een pants speciaal voor heren? Bekijk dan het TENA Men assortiment.

Naar boven