TENA Men Pants

Op zoek naar TENA Men Pants? Dan zit u hier goed. TENA biedt twee soorten incontinentiebroekjes die speciaal voor mannen aan: De TENA Men Premium Fit en de TENA Men Active Fit. Beide varianten zijn verkrijgbaar in de maten medium en large. Lees onderaan de pagina meer over TENA Men Pants en kom erachter welke het beste bij u past.

   

10 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
10 products found
   

10 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
10 products found

Waarom TENA Men Pants?

TENA Men Pants zijn speciaal ontworpen voor heren. Dit houdt in dat ze met het ontworpen van deze pants rekening hebben gehouden met de anatomie van het mannelijke lichaam. Zo wordt de perfecte pasvorm gecreëerd en sluiten de broekjes naadloos aan wat ideaal is tegen lekken en draagcomfort bevordert.

Het fijne aan de TENA men Pants broekjes is dat ze eruit zien als gewoon ondergoed. Zo kunnen deze broekjes discreet gedragen worden.


Wanneer gebruikt u TENA Men Pants?

TENA Men Pants wordt gebruikt door mannen die last hebben van matige tot zwaardere incontinentie en die een voorkeur hebben voor discrete incontinentiebroekjes. Voor mannen die een actievere leefstijl hebben is de TENA Men Active Fit pants ideaal. De TENA Men Active Fit beschermt u dan ook bij uw actievere activiteiten.


Welke TENA Men Pants past het beste bij u?

TENA Men biedt twee soorten TENA Pants voor mannen aan: TENA Men Premium Fit en de TENA Men Active Fit. Wat zijn de verschillen tussen deze twee varianten?

TENA Men Premium Fit

Deze variant heeft iets meer absorptievermogen dan de andere variant en biedt goede bescherming zowel overdag als gedurende de nacht. Dit broekje is wit met lichte krijtstrepen en gemaakt van ademend zacht katoenachtig materiaal dat oogt en voelt als gewoon ondergoed.

De maten waarin deze variant verkrijgbaar is, zijn maat medium en large. Beide maten zijn ook verkrijgbaar in een voorveelverpakking voor een extra scherpe prijs!

TENA Men Active Fit

De TENA Men Active Fit is een TENA Men Pants die speciaal is ontworpen voor mannen met een actieve leefstijl. Het broekje zorgt ervoor dat u ook tijdens uw actievere activiteiten niet beperkt wordt door urineverlies.

De TENA Men Active fit is marineblauw voor een mannelijke uitstraling. Het materiaal van het broekje is ademend, flexibel materiaal die met uw beweging mee stretcht zodat deze ook bijvoorbeeld tijdens het sporten een goede pasvorm blijft behouden. Zo kunt u er weer vol voor gaan!

Ook deze variant is verkrijgbaar in de maten medium en large en daarnaast ook in voordeelverpakkingen voor een scherpe prijs. Bestel nu TENA Men Active Fit en geniet van optimale bescherming bij urinveverlies!

Naar boven