Abena slips

De Abena Abri-Form lijn wordt vernieuwd! Deze lijn krijgt een nieuwe naam, namelijk Abena Slip, en daar hoort natuurlijk ook een vernieuwde verpakking bij. Maar geen zorgen, de producten zelf zijn nog steeds hetzelfde als u van Abena Abri-Form gewend bent met de vertrouwde bescherming.

Abena is een Deens familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de productie van incontinentieslips met een sterke focus op duurzaamheid. De slips zijn dermatologisch getest en zijn gegarandeerd huidvriendelijk. De comfortabele slips hebben dankzij de flexibele plakstrips een goede pasvorm voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de zachtste materialen, geen onnodige toevoegingen en de maximaal ademende materialen zijn de slips vriendelijk voor de huid. Ook zorgprofessionals adviseren Abena voor een gezonde huid.

   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found
   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found

 De voordelen van Abena slip:

  • Uitstekende pasvorm dankzij de flexibele en hersluitbare plakstrips.
  • Dermatologisch getest en gegarandeerd huidvriendelijk. Bevatten geen onnodige ingrediënten zoals geur- en kleurstoffen, pvc, optische witmakers, chemicaliën en latex, waardoor de kans op huidirritatie minimaal is..
  • Zijn volledig ademend, waardoor de warmte het broekje kan verlaten. Dit voorkomt huidirritatie en bevordert een goede huidconditie.
  • Hebben een unieke TopDrylaag die ervoor zorgt dat de urine snel opgenomen wordt voor een schoon en fris gevoel.
  • Het breedste assortiment: van maat XS tot en met XXL, en voor mensen die veel en ongecontroleerd urine verliezen.
  • Junior: een uniek tussenmaatje voor kinderen die te groot zijn voor een babyluier, maar te klein voor een slip voor volwassenen.
  • Urine-indicator op de buitenzijde geeft aan wanneer een slip vervangen moet worden.
  • Hebben het Nordic Ecolabel en het FSC-milieukeurmerk, de meest duurzame slips in de markt.

Abena slips

Abena slips zijn ééndelige verbanden met hersluitbare plakstrips aan de zijkanten. Slips lijken het meest op een luier. Slips zijn geschikt voor mannen en vrouwen die veel urine en/of ontlasting verliezen en die ’s nachts extra zekerheid nodig hebben. Dankzij de flexibele plakstrips sluit de slip goed aan op het lichaam waardoor lekkages voorkomen worden. De slips zijn geschikt voor mensen die niet meer zelfstandig naar het toilet kunnen en zichzelf niet kunnen verschonen. Dankzij de goede aansluiting aan het lichaam zijn slips zeer geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten of bedlegerig zijn en die zorgafhankelijk zijn.

Verschillende maten en opnamecapaciteiten

Abena slips zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL voor mensen met een heupomvang tot 254 cm. De slips variëren in opnamecapaciteit van 0 tot 4, waarbij 0 geschikt is voor mensen met flinke scheuten urineverlies en 4 voor mensen die veel en ongecontroleerd urine verliezen. De Abena Abri-Form Junior slip is een unieke slip voor kinderen die veel en ongecontroleerd plassen en die te groot zijn voor een babyluier, maar te klein voor een volwassenenslip.

De juiste maat kiezen

Het is belangrijk dat de juiste maat gekozen wordt bij het gebruik van een slip. De juiste maat zit comfortabeler en voorkomt lekkages. Voor het kiezen van de juiste maat meet u de heupomvang op het breedste gedeelte, ca. 10 cm. onder de navel.

Huidvriendelijke en duurzame slips

Alle Abena slips zijn dermatologisch getest en zijn gegarandeerd veilig voor de huid. Abena slips voor mannen en vrouwen bevatten geen onnodige ingrediënten zoals optische witmakers, chemicaliën, pvc en latex. De slips voldoen daarmee aan de strenge eisen van het Scandinavisch milieukeurmerk Nordic Ecolabel. Daarnaast hebben Abena slips het FSC keurmerk. Eén van de materialen in de slips is fluff. Dit wordt gemaakt van houtpulp. Deze houtpulp is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Producenten met dit keurmerk voldoen aan verschillende criteria van het behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en de veiligheid van bosarbeiders.

Naar boven