TENA Flex

TENA Flex is een product van de zogenoemde 'nieuwe generatie'. TENA Flex geeft u comfort en zekerheid. De TENA Flex varianten zijn gebruiksvriendelijk doordat ze makkelijk aan te trekken zijn.

TENA Flex is geschikt bij matige tot zware incontinentie. Er zijn verschillende absorptiecapaciteiten zodat er altijd een geschikte variant bijzit die u zekerheid en bescherming biedt. De TENA Flex Normal heeft de laagste absorptiecapaciteit en is geschikt voor matige incontinentie. De TENA Flex Maxi en Flex Ultima hebben de hoogste absorptiecapaciteit en is geschikt voor zware incontinentie. Deze laatste twee zijn ook het meest geschikt om droog de nacht door te komen.

   

17 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
17 products found
   

17 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
17 products found

Wat is TENA Flex voor een product?

TENA Flex is een incontinentieverband die beschermt bij matige tot zware incontinentie. De dubbele pulpmat in de TENA Flex zorgt ervoor dat urine snel wordt opgenomen en verspreid in de pulpmat zodat het de urine beter kant vasthouden. Doordat de urine zo snel wordt opgenomen ontstaat er een kleinere kans op huidirritatie en ervaart u een droog gevoel. De TENA Flex is gemaakt van zacht en ademend materiaal wat voor comfort en discretie zorgt

TENA Flex heeft voor en achter een taille-elastiek die pasvorm verhoogt en doorlekken helpt voorkomen. De flexibele heupband volgt alle lichaamsbewegingen. De heupband maakt dat het een product is wat u gemakkelijk aan kunt trekken en waardoor het product optimale bescherming biedt. Het aantrekken van de Flex is minder belastend voor de verzorger dan het aantrekken van bijvoorbeeld een incontinentie luier. Hierdoor is het een geliefd product in de zorg.

Welke TENA Flex moet ik kiezen?

Welke TENA Flex het meest geschikt is voor u hangt af de mate van urine verlies. U kunt kiezen uit vijf varianten:

  • TENA Flex Normal: Biedt bescherming bij matige incontinentie. Absorptiecapaciteit is 5 van de 8.
  • TENA Flex Plus: Biedt bescherming bij matige tot zwaardere incontinentie. Absorptiecapaciteit is 6 van de 8.
  • TENA Flex Super: Biedt bescherming bij zwaardere incontinentie. Absorptiecapaciteit is 7 van de 8.
  • TENA Flex Maxi: Biedt bescherming bij zware incontinentie. Absorptiecapaciteit is 8 van de 8. Ook geschikt voor in de nacht.
  • TENA Flex Ultima: Biedt bescherming bij zware incontinentie voor maximale bescherming. Absorptiecapaciteit is 9 van de 9. Ook geschikt voor in de nacht.

Instructies aantrekken van de TENA Flex

De TENA Flex is een een van de makkelijkere incontinentiematerialen om aan te trekken. Dit geldt zowel voor het aantrekken bij uzelf of bij iemand anders. Zelf bij personen in liggende positie is een TENA Flex eenvoudig aan te trekken. Bekijk de onderstaande instructievideo's hoe u de TENA Flex liggend of staand gemakkelijk aan kunt brengen:

Bij een liggende houding:

Bij een staande houding:

Naar boven