TENA Flex Maxi

De TENA Flex Maxi wordt gezien als een zeer geliefd en gebruiksvriendelijk incontinentieverband. Dit komt door voornamelijk door de heupband en het hoge absorptievermogen. De flexibele heupband zorgt ervoor dat het incontinentieverband makkelijk te vervangen is, zowel in staande positie als in liggende. De TENA Flex Maxi is daarom ook geschikt voor zowel mensen die nog mobiel zijn als mensen die bedlegerig zijn.

Omdat de TENA Flex Maxi zo'n hoog asboprtieniveau heeft, is deze, samen met de Flex Ultima, het meest geschikt om droog de nacht door te komen.

De TENA Flex Maxi biedt bescherming bij zwaar urine verlies en komt in de maten SmallMediumLarge en Extra Large. Lees hieronder hoe u erachter komt voor welke maat u het meest geschikt is voor u.

   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found
   

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
4 products found

Welke TENA Flex Maxi past het beste bij mij?

TENA Flex Maxi bieden we aan in de maten Small, Medium, Large en Extra Large. Om te beslissen welke maat het beste bij u past, moet u kijken naar uw heupomvang.TENA Flex Maxi vooraanzicht


Andere TENA Flex varianten

Bent u toch op zoek naar een Flex variant met een nog hogere absorptiecapaciteit? Dan is TENA Flex Ultima wellicht iets voor u. De Ultima is de variant met het hoogste absorptieniveau in deze lijn. 

Varianten met lagere absoprtieniveau's zijn de TENA Flex NormalTENA Flex PlusTENA Flex Super en de TENA Flex Maxi.

Naar boven