Incontinentiemateriaal

Er zijn diverse producten verkrijgbaar die u bescherming bieden bij incontinentie. Deze producten vangen het vocht op zodat u zich de hele dag droog en fris blijft voelen. Om uzelf te verzorgen kunt u gebruik maken van incontinentiemateriaal. Dit bestaat uit wegwerpartikelen en verzorgingsmiddelen zodat u hygiënisch met uw urineverlies om kunt gaan. Op deze pagina kunt u de verschillende soorten bekijken die wij aanbieden.

   

19 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
19 products found
   

19 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
19 products found

Diverse soorten incontinentiemateriaal mannen en vrouwen

De verschillende soorten incontinentiemateriaal zijn te gebruiken door vrouwen en mannen. Deze producten zijn wegwerpartikelen en verzorgingsmiddelen. Onder de wegwerkartikelen vallen zakjes, handschoenen, urinezakken en slangetjes. De zakjes worden gebruikt om incontinentiemateriaal in te doen zodat het discreet en hygiënisch wordt afgevoerd. Bij het verzorgen van anderen zijn de handschoenen onmisbaar. Deze zorgen ervoor extra hygiëne voor beide kanten. Urinezakken en de bijbehorende slangen worden aangesloten op een katheter zodat overdag en ’s nachts urine wordt afgevoerd en opgevangen. Beide onderdelen zullen regelmatig vervangen dienen te worden.

Het gebruiken van incontinentiemateriaal zoals broekjes en inleggers kan voor irritaties en ongemakken zorgen. In onze webwinkel kunt u terecht voor crèmes, vochtige doekjes, washandjes en reinigingsmiddelen. De washandjes en reinigingsmiddelen worden door een verzorger of door uzelf gebruikt om u te reinigen. Er zijn verschillende reinigers zoals shampoo, bodywash, sprays tegen geurtjes en reinigingsschuim.

Zo kunt u producten vinden om uw gehele lichaam te reinigen. Heeft u last van irritaties of ongemakken door incontinentiemiddelen te gebruiken? Dan kunt u uw huid een handje helpen door een crème aan te brengen. Dit houdt uw huid soepel en vermindert de irritaties.

Door uw huid goed te verzorgen en uzelf te reinigen heeft u minder last van irritaties. Speciale crèmes neutraliseren eventuele geurtjes die u als onprettig ervaart. Twijfelt u of er een onprettige geur in uw huis aanwezig zijn? Dan kunt u de Abena Geur Neutralisator Spray gebruiken. Deze laat luchtjes verdwijnen en biedt ook discrete uitkomst wanneer u eventueel een ongelukje heeft gehad.

Voordelen van incontinentiemateriaal

Als u last heeft van incontinentie is het belangrijk dat u of uw verzorger daar hygiënisch mee om gaat. Met de verschillende soorten incontinentiemateriaal wordt dit een stuk eenvoudiger. U kunt gebruikte middelen op hygiënische en zeer discrete wijze weggooien. Met onze verzorgingsmiddelen kunt u zich reinigen zodat u schoon bent en u een fris gevoel heeft.

Eventuele irritaties kunnen verholpen worden met een crème zodat u de incontinentiemiddelen kan blijven gebruiken. U kunt dan blijven doen wat u altijd deed zonder dat u zich tegen laat houden door ongewenst urineverlies.

Incontinentiemateriaal voor elke situatie

In ons assortiment kunt u nog meer producten vinden om u bij incontinentie te helpen. Zo bieden wij onder andere incontinentiebroekjes, urinalen en incontinentie inleggers. Deze producten hebben elk andere eigenschappen, zodat ze voor verschillende situaties geschikt zijn. Door het ruime aanbod kunt u zelf bepalen welke producten het beste voor u werken.

Naar boven