Incontinentieslips

Incontinentie is een veel voorkomend probleem. Meer dan tien procent van de Nederlanders heeft ermee te maken. Het komt zowel voor bij mannen als vrouwen. Incontinentie zorgt niet alleen voor fysiek ongemak, het veroorzaakt bij veel mensen ook gevoelens van schaamte. Gelukkig bieden incontinentie slips uitkomst. Ze zijn in een staat om een grote hoeveelheid vocht op te vangen en verzekeren u dankzij de ingenieuze feel dry technologie voor langere tijd van een kurkdroog gevoel.

   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found
   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found

Wat is een incontinentie slip?

De incontinentie slip kunt u stevig vastzetten op de heup. Dat is mogelijk dankzij een sluitsysteem van klittenband. U kunt de sterke plakstrips zelf zo strak doen als u wilt. Uiteraard is het daarbij wel de bedoeling dat ze volledig aansluiten op uw lichaam. Hierdoor blijft de slip goed op zijn plaats zitten en kan al het vocht worden opgenomen in de daarvoor bestemde wattenlaag. Zo voorkomt u lekkage en dat geeft wel zo'n veilig en geruststellend gevoel.

Super absorberende korrels

De slips zijn in staat om een grote hoeveelheid vocht op te nemen. Dat gebeurt met behulp van een aantal kleine witte korrels die beter bekend zijn als SAP korrels. SAP staat voor super absorberende polymeren en doen hun naam zeker eer aan. Ze zijn zo goed in staat om vocht op te nemen dat je maar een theelepeltjes korrels nodig hebt om een halve liter water te absorberen. De korrels zitten verspreid in een laag watten waarin het vocht wordt opgenomen. De wattenlaag blijft echter gewoon droog. Dit komt omdat zodra de urine binnenstroomt, de SAP korrels het vocht snel omzetten in een gel. Zo heeft u altijd een droog gevoel. Bovendien hoeft u zich ook geen zorgen te maken om een vervelende urinegeur. De SAP korrels zorgen er namelijk ook voor dat de ammoniak uit de urine wordt geneutraliseerd.

Waarom incontinentie slips dames of incontinentie slips heren kopen?

    • De slips zijn verkrijgbaar voor dames en heren. Zowel voor de incontinentie slips dames als heren geldt dat zij over een grote opnamecapaciteit beschikken. Omdat u de slips voor een langere tijd kunt dragen, zijn ze ook een praktisch hulpmiddel voor tijdens de nacht.
    • De slip heeft niet alleen een sterk, maar ook een zeer snel absorptievermogen. De super absorberende korrels zetten het vocht razendsnel om in een gel. Dankzij het feel dry gevoel kunt u gewoon de dingen blijven doen die u graag wilt.
    • Het sluitsysteem van klittenband zorgt ervoor dat de slip goed vast blijft zitten waardoor de kans op lekkage erg klein is. De incontinentieslip is daarom zowel geschikt voor mensen die last hebben van een lichte, matige als een zware vorm van urineverlies.

Naar boven