Abena inleggers

Abena is een Deens familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de productie van inlegverbanden met een sterke focus op duurzaamheid. Deze comfortabele inleggers hebben een goede pasvorm voor zowel mannen als vrouwen. Dankzij de zachtste materialen, geen onnodige toevoegingen en de maximaal ademende materialen zijn de inleggers vriendelijk voor de huid. Ook zorgprofessionals adviseren Abena voor een gezonde huid.

   

18 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
18 products found
   

18 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
18 products found

 De voordelen van Abena inlegverbanden:

  • De opstaande antilekrandjes zorgen voor optimale bescherming tegen doorlekken.
  • Zeer dermatologisch getest en gegarandeerd vriendelijk voor de huid. Bevatten geen onnodige ingrediënten zoals kleur- en geurstoffen, pvc, optische witmakers, chemicaliën en latex, waardoor de kans op huidirritatie minimaal is.
  • Zijn volledig ademend, waardoor de warmte het inlegverband kan verlaten. Helpt huidirritatie te voorkomen.
  • Hebben een unieke TopDrylaag die ervoor zorgt dat de urine snel opgenomen wordt voor een schoon en fris gevoel.
  • Het breedste assortiment: voor vrouwen én mannen met zeer licht (enkele druppels) tot matig (flinke scheuten) urineverlies.
  • Met of zonder hechtstrip, voor vrouwen en voor mannen.
  • Extra lange inlegverbanden voor mensen met een maatje meer.
  • Uniek inlegverband met extra hoge antilekrandjes voor verlies van ontlasting.
  • Inlegverbanden zonder hechtstrip hebben een handige indicator aan de buitenzijde die aangeeft wanneer een product vervangen moet worden.
  • Hebben het Nordic Ecolabel en het FSC-milieukeurmerk: de meest duurzame inleggers in de markt.

 

Verschillende maten en opnamecapaciteiten

Abena inlegverbanden met hechtstrip (Abena Light) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en opnamecapaciteiten en zijn met name geschikt voor mensen met zeer licht (enkele druppeltjes) tot matig (flinke scheuten) urineverlies. Inlegverbanden zonder hechtstrip (Abri-San) zijn geschikt voor mensen met matig (flinke scheuten) tot zeer zwaar (volledige blaasinhoud) urineverlies.

Inlegverband met hechtstrip Abena Light

Abena inlegverbanden hebben een comfortabele pasvorm en zijn voorzien van een handige hechtstrip zodat het verband gemakkelijk in uw eigen onderbroek geplakt kan worden. Inlegverbanden voor urineverlies lijken weliswaar op gewoon maandverband, maar zijn anders van samenstelling. Waar maandverband alleen geschikt is voor opvang van bloed, zijn inlegverbanden geschikt voor opvang van urine én bloed. Inlegverbanden zijn geschikt voor mensen met een actieve levensstijl, die nog zelfredzaam zijn en zichzelf gemakkelijk kunnen verschonen.

Inlegverbanden voor mannen Abena Man

Naast inlegverbanden met hechtstrip voor vrouwen, heeft Abena ook inlegverbanden met hechtstrip voor mannen met zeer licht (enkele druppels) tot matig (flinke scheuten) urineverlies. Deze inlegverbanden vangen de urine aan de voorzijde op, daar waar nodig is bij mannen. De inlegverbanden voelen superzacht aan en de speciale TopDrylaag zorgt voor een droog en fris gevoel.

Inlegverbanden zonder hechtstrip Abri-San

Deze inlegverbanden zijn geschikt voor mannen en vrouwen met matig (flinke scheuten) tot zeer zwaar (gehele blaasinhoud) urineverlies. Wij adviseren deze grotere inlegverbanden te dragen in speciaal daarvoor ontwikkeld fixatieondergoed. Dit ondergoed heeft een breder kruisgedeelte dan een normale onderbroek, waardoor het inlegverband beter op zijn plaats blijft zitten. Zo wordt lekkage voorkomen en vermindert het risico op huidirritaties.

Inlegverbanden zonder hechtstrip zijn superzacht voor de huid en hebben antilekrandjes zonder latex elastieken. Aan de binnenzijde is het inlegverband voorzien van een zogenaamde TopDrylaag, die de urine razendsnel opneemt zodat u zich weer snel fris en droogt voelt. De inlegverbanden zijn zo samengesteld dat nare geurtjes voorkomen worden omdat het vocht van urine en ontlasting direct omgezet worden in een gel. Abena inlegverbanden zijn vriendelijk voor de huid. Het is belangrijk dat de huid kan blijven ademen. Daarom is de beschermfolie voorzien van miniscule gaatjes die de urine tegenhoudt, maar de warmte laat ontsnappen. Zo blijft de huid in een goede conditie.

Inlegverband voor verlies van ontlasting

De Abri-San Special is een uniek inlegverband met extra hoge antilekrandjes. Dit verband is zeer geschikt voor mens en met verlies van ontlasting en urine.

Huidvriendelijke en duurzame inlegverbanden

Alle Abena inlegverbanden zijn dermatologisch getest en zijn gegarandeerd veilig voor de huid. Abena inlegverbanden voor mannen en vrouwen, met en zonder hechtstrip, bevatten geen onnodige ingrediënten zoals optische witmakers, chemicaliën, pvc en latex. De inlegverbanden voldoen daarmee aan de strenge eisen van het Scandinavisch milieukeurmerk Nordic Ecolabel. Daarnaast hebben Abena inlegverbanden het FSC keurmerk. Eén van de materialen in de inlegverbanden is fluff. Dit wordt gemaakt van houtpulp. Deze houtpulp is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Producenten met dit keurmerk voldoen aan verschillende criteria van het behoud van biodiversiteit, bescherming van waterlopen en de veiligheid van bosarbeiders.

Naar boven