TENA inleggers

Wie last heeft van ongewenst urineverlies, heeft veel profijt van de inleggers van Tena. Deze innovatieve incontinentieverbandjes beschermen u tegen druppels en scheutjes, maar zijn ook geschikt voor het opvangen van grotere hoeveelheden vocht. Tena inleggers zijn voor zowel dames als heren verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

   

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
36 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
36 products found

Wat is een inlegger?

Inleggers plaatst u, zoals de naam al aangeeft, dankzij een handige plakstrip eenvoudig in uw ondergoed. De inlegger is een strook gemaakt van absorberend materiaal dat bestaat uit watten met daarin een aantal korrels verspreid. Deze korrels zijn bekend onder de naam SAP (super absorberende polymeren). Ze zijn in staat om een flinke hoeveelheid vloeistof op te nemen en dit ook goed vast te houden. De korrels zorgen er namelijk voor dat het vocht wordt omgezet in een gel dat tegelijk ook vervelende geurtjes elimineert. Inleggers zijn verkrijgbaar in allerlei maten. Hoe groter en dikker de inlegger, hoe groter de hoeveelheid vocht er kan worden opgenomen. Wanneer de inlegger verzadigd is, kunt u deze simpel vervangen voor een nieuwe.

Tena Lady en Tena for Men

Tena heeft zowel voor de vrouw als de man inleggers ontwikkeld die beschikken over specifieke eigenschappen. Voor mannen is het belangrijk dat de opvang van de urine plaatsvindt aan de voorzijde. De inleggers zijn dan ook zo gemaakt dat zij als een soort kommetje over de penis kunnen worden geplaatst. Dankzij een plakstrip zitten ze goed vast in het ondergoed. Voor mannen kan het in het begin best vreemd zijn om een inlegger te dragen. Vrouwen zullen daar over het algemeen minder moeite mee hebben omdat zij ook al gewend waren om maandverband te dragen.

De speciaal voor de vrouw ontwikkelde Tena Lady inleggers richten zich op de opvang van onderen. Ze verkrijgbaar in verschillende dessins, zijn zacht en comfortabel en bieden dankzij de body shaped DRYZone een discrete en complete bescherming.

Waarom geen inlegkruisje of maandverband?

Wanneer u een paar druppeltjes urine verliest, bent u misschien geneigd om te denken dat u net zo goed een inlegkruisje of maandverband kunt gebruiken. Dat is echter niet het geval. Ze zijn daar namelijk niet voor gemaakt. De inlegger daarentegen is juist wel speciaal ontwikkeld om vocht op te vangen en zorgt ervoor dat de urine niet in contact komt met uw huid. Dat geeft niet alleen een droog en veilig gevoel, maar voorkomt ook huidirritatie.

Waarom Tena-producten kopen?

Tena is al 50 jaar actief op het gebied van incontinentie. Het bedrijft staat bekend om zijn innovatieve kwaliteitsproducten die zijn gericht op comfort, veiligheid en een gezonde huid.

Naar boven