TENA Comfort

TENA Comfort inlegverbanden zijn de inlegverbanden van TENA met de hoogste absorptiecapaciteit. Ze zijn zeer geschikt voor mensen met zwaarder urineverlies en door de brede pulpmat aan de achterkant worden ze ook vaker gebruikt bij ontlastingincontinentie. TENA Comfort komt in één maat, maar wel in verschillende absorptieniveaus. Lees onderaan de pagina meer over TENA Comfort.
   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found
   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found

Wat is TENA Comfort?

TENA Comfort is een incontinentie inlegger met een hoge absorptiecapaciteit die geschikt is voor zowel dames als heren. Door de twee grote pulpmatten een de voor- en achterkant van de inlegger wordt deze vaak gebruikt bij zowel urine incontinentie als ontlasting incontinentie.

De TENA Comfort inlegverbanden hebben een zeer snelle opname zodat er minder kans is op huidirritatie. De ademende buitenzijdes zorgen daarbij ook voor het behoudt van een gezonde huidconditie.

De TENA Comfort lijn bestaat is verschillende absorptieniveaus en is daardoor geschikt bij het verlies van scheuten urine tot her verliezen van de gehele blaasinhoud. Indien het TENA Comfort inlegverband verzadigd is, verandert ed urine-indicator van geel naar blauw. Zo weet u precies wanneer u het verband moet vervangen en voorkomt u doorlekken.


TENA Comfort in combinatie met TENA Fix

Om de TENA Comfort goed op de plaats te houden, is het gebruik van een nauw aansluitende onderbroek of een fixatiebroekje essentieel. Indien u niet in het bezit ben van een nauw aansluitende onderbroek die hiervoor geschikt is, kunt u kiezen voor een fixatiebroekje, bijvoorbeeld van de TENA Fix lijn. Een nauw aansluitende onderbroek of fixatiebroekje kan de kans op lekker verkleinen.


Welke TENA Comfort varianten zijn er?

De diverse varianten hebben te maken met het absorptieniveau. Hoe hoger het absorptieniveau, hoe meer vocht de inlegger kan opnemen. In onderstaande tabel ziet u welke TENA Comfort varianten er zijn en de bijbehorened absorptiecapaciteit

TENA Comfort variant Absorptiecapaciteit
TENA Comfort Normal

TENA Comfort Plus

TENA Comfort Extra

TENA Comfort Super

TENA Comfort Maxi

TENA Comfort Ultima

Naar boven