TENA Lady inlegkruisjes

Op zoek een TENA inlegkruisjes? Dan bent u hier aan het goede adres! TENA heeft twee verschillende lijnen inlegkruisjes: Silhouette inlegkruisjes van TENA en TENA Lights. Daarnaast is er ook de TENA Discreet lijn waarvan de lichtere varianten ook als inlegkruisje gebruikt kunnen worden. Lees onderaan de pagina wat precies de verschillen zijn tussen deze lijnen van TENA inlegkruisjes en voor welk inlegkruisje het beste bij u past.

   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found
   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found

Waarom een TENA inlegkruisje?

Een inlegkruisje wordt veelal gebruikt als u last heeft van licht urineverlies of van afscheiding. Ze zijn doorgaans wat kleiner dan andere TENA inlegverbanden en daarmee ook iets minder vocht op. Bij licht urineverlies of afscheiding is het gebruik van een inlegkruisje meer dan voldoende.

Een TENA inlegkruisje biedt vertrouwde en maximale bescherming bij licht urineverlies en afscheiding. TENA is expert in incontinentiematerialen en biedt hierdoor ook een ruime keuze inlegkruisjes van hoge kwaliteit met de vertrouwde TENA bescherming. De diverse lijnen die TENA hierin aanbiedt, zorgt ervoor dat er een geschikt inlegkruisje bijzit voor iedereen.

TENA Lights inlegkruisjes

TENA Lights zijn inlegkruisjes van TENA die speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid. Deze inlegkruisjes bevatten namelijk geen geur- en kleurstoffen. Ze zijn daarnaast zacht voor de huid en dermatologisch getest.

Er zijn drie varianten TENA Lights inlegkruisjes. Het verschil zit met name in het absorptievermogen waarbij TENA Lights Discret het laagste absorptievermogen heeft en de TENA Lights Long Liner het hoogste absorptievermogen.

Heeft u een gevoelige huid? Dan is een Lights inlegkruisje van TENA de beste keuze voor u.

TENA Silhouette inlegkruisjes

De TENA Silhouette inlegkruisjes onderscheiden zich door hun zwarte kleur. Ze zijn volledig zwart en als u ze in zwart ondergoed draagt, zijn ze praktisch onzichtbaar. Deze inlegkruisjes kunnen dus zeer discreet gedragen worden in zwart ondergoed. Veel vrouwen vinden dit prettig als ze zich bijvoorbeeld moeten omkleden in kleedkamer.

Ook deze TENA inlegkruisjes zijn dermatologisch getest en vrij van parfum. De TENA Silhouette inlegkruisjes zijn daarnaast per stuk verpakt zodat ze makkelijk mee te nemen zijn.

De TENA Silhouette Noir Mini inlegkruisjes hebben iets meer absorptiecapaciteit dan de TENA Silhouette Noir Mini inlegkruisjes.

Draagt u dus vaker zwart ondergoed en wilt u uw inlegkruisjes discreet dragen? Vind u het daarnaast fijn om uw inlegkruisjes makkelijk mee te nemen? Dan zijn de TENA Silhouette inlegkruisjes de ideale inlegkruisjes voor u!

TENA Lady inlegkruisjes

Tot slot zijn er nog de TENA Lady inlegkruisjes. TENA Lady is de voormalige benaming van TENA Discreet. TENA Lady/Discreet heeft ook een aantal inleggers in de lijn die goed kunnen dienen als inlegkruisjes. Dit zijn de lichtste varianten van de TENA Discreet lijn. Denk hierbij aan de TENA Lady/Discreet Ultra Mini als lichtste variant en de TENA Discreet Normal als inlegkruisje met het meeste absorptievermogen.

Zoekt u een inlegkruisje speciaal voor tijdens de nacht? Dan is de TENA Discreet Normal Night een goede keuze. Dit is een extra lange en brede variant voor optimale bescherming gedurende de nacht.


TENA Lady inlegkruisjes voordeelverpakkingen

Een deel van de inlegkruisjes van TENA bieden wij aan in een voordeelverpakking of in een combi product.

Een voordeelverpakking bevat meerdere pakjes van één variant en een combi product dat is een combinatie van twee of drie verschillende TENA producten. Bij zowel de voordeelverpakkingen als de combi producten geniet u van extra korting uw favoriete TENA Lady inlegkruisjes. Bestel ze snel en geniet van de vertrouwde TENA bescherming!

Naar boven