TENA Lights inlegkruisjes

TENA Lights zijn discrete inlegkruisjes van TENA die speciaal ontworpen zijn voor mensen met licht urineverlies die een gevoelige huid hebben. Deze inleggers bevatten namelijk geen geur- en kleurstoffen, zijn zacht voor de huid en dermatologisch getest. De TENA Lights lijn bestaat momenteel uit drie inlegkruisjes: De TENA Lights Discret, de TENA Lights Normal en de TENA Lights Long. Lees hieronder voor welk TENA Lights inlegkruisje u het beste kunt gaan.

   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found
   

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
3 products found

TENA Lights Discret Liner inlegkruisjes

De TENA Lights Discret Liner is een snel absorberend inlegkruisje die bescherming biedt bij licht urineverlies. De TENA Light Discret is 15 cm lang en slechts 3 mm dik voor extra discretie, maar absorbeert meer dan een normaal inlegkruisje.

De TENA Lights Light Liner is ademend, dermatologisch getest en aangenaam zacht voor de huid. Ideaal voor de gevoelige huid dus. Dit inlegkruisje is de lichtste variant van de drie, wat inhoudt dat deze het laagste aborptieniveau heeft.


TENA Lights Normal inlegkruisjes

De TENA Lights Normal inlegkruisjes is de variant die betreft absorptieniveau tussen de TENA Lights Discret en de TENA Lights Long varianten in zit.

De TENA Lights Normal is een middelgroot inlegkruisje die meer opneemt dan een normaal inlegkruisje. Deze variant van de TENA Lights lijn is 19 cm lang en ook 3 mm dik. Doordat de TENA Lights Normal zich perfect vormt naar uw lichaam, kan deze discreet gedragen met maximale bescherming.

Ook dit TENA Lights inlegkruisje zeer geschikt voor de gevoelige huid.


TENA Lights Long inlegkruisjes

De TENA Lights Long variant is het inlegkruisje van TENA Lights de meeste absorptiecapaciteit.

Dit inlegkruisje is ook meteen het langste inlegkruisje met 21 cm in de lengte en ook maar 3 mm dik. Een TENA Lights Long inlegkruisje biedt uitstekende bescherming wanneer u urine verliest bijvoorbeeld tijdens het lachen, niezen of hoesten. Dit TENA Lights inlegkruisje biedt dan discrete en comfortabele bescherming.

Naar boven