TENA maandverband

Op zoek naar TENA maandverband? Dan zit u hier goed. Bij Hulpmiddelwereld bieden wij een ruim assortiment van TENA maandverband aan. Ook in verschillende absorptieniveaus zodat er altijd een geschikt product tussen zit voor u en uw situatie. Bekijk hieronder het aanbod TENA maandverband.
   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found
   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found

TENA incontinentiemateriaal als maandverband

Maandverband kan niet als incontinentiemateriaal gebruikt worden. De beperkte absorptiecapaciteit van maandverband zal hoogstwaarschijnlijk zorgen voor huidirritatie en doorlekken ontstaat. Incontinentiemateriaal als maandverband gebruiken is wél heel goed mogelijk.


TENA maandverband

Maanverband is een populair hulpmiddel om op hygiënische wijze de gevolgen van de maandelijkse menstruatie van vrouwen op te vangen. Waar dit vroeger nog met katoenen lappen werd gedaan, is dat tegenwoordig toch wel wat verbeterd. Er is tegenwoordig een legio aan soorten maandverband verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen, maten en absorptieniveaus door diverse merken. TENA is één van deze topmerken die producten aanbiedt die als maandverband kunnen dienen.

Oorspronkelijk is TENA een expert op het gebied van incontinentiemateriaal, maar de lichtere verbanden kunnen ook als maandverband worden gebruikt. Het voordeel hiervan is dat de maandverbanden van TENA sterk absorberend zijn. Lees hieronder wat de verschillen zijn tussen de maandverbanden van TENA en kom erachter welke het beste bij u past!


Verschillende TENA Lady maandverbanden

TENA heeft verschillende producten die ook als maandverband gebruikt kunnen worden. Om te kijken welk TENA Lady maandverband het beste bij u past, is het het beste om te kijken naar het absorptieniveau van het maandverband.

De TENA Discreet Mini Magic is de kleinste inlegger en daarmee ook de lichtste variant maandverband. Deze variant is samen met de TENA Discreet Ultra Mini geschikt als u zeer licht menstrueert. Ook zijn deze inlegverbanden ideaal rondom uw menstruatie als u veel last heeft van afscheiding.

De TENA Lady / Discreet Ultra Mini Plus en TENA Discreet Mini zijn iets zwaardere maandverbanden. Als u matig menstrueert dan zijn deze twee maandverbanden het beste geschikt voor u.

Mocht u zwaar menstrueren dan zijn de TENA Lady Discreet Mini Plus en de TENA Discreet Normal het beste voor u.

Zoekt u een zwaarder maandverband voor gedurende de nacht? Dan kunt u nog de TENA Lady/Discreet Extra en TENA Lady/Discreet Extra Plus overwegen.

Naar boven