Betalingen

Betaling mislukt of geweigerd? 

Mislukt uw betaling via iDEAL?

Heeft u problemen met betalen via iDEAL? Kijk allereerst of het geld is afgeschreven van uw betaalrekening. Is dit niet het geval, kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Is het geld wél van uw betaalrekening afgeschreven, maar heeft u na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice, u doet dit door het nummer rechtsboven in uw scherm te bellen, of het contactformulier onder het kopje ‘klantenservice’ in te vullen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Problemen bij uw creditcardbetaling?

Wanneer u met uw creditcard betaald, kan het zijn dat deze trasactie wordt geweigerd. Dit als gevolg van controles die worden uitgevoerd, voor zowel uw als onze veiligheid te waarborgen. Hopelijk heeft u begrip hiervoor. Wanneer uw creditcard wordt geweigerd, zal het gereserveerde bedrag direct worden teruggestort op uw rekening. Daarna kunt u gewoon een nieuwe bestelling plaatsen. Wel vragen we u dan te betalen via een andere betaalmethode, bijvoorbeeld via iDEAL (Belgische pagina: Mister Cash) , PayPal of Achteraf betalen.

Wordt uw betaling bij Billink geweigerd?

Zodra u voor de betaalmethode van Billink achteraf betalen kiest, zal Billink de gegevens die u invoert screenen. Deze screening vindt plaats om misbruik van de regeling te voorkomen. Bij deze screening wordt onder andere gekeken naar de hoogte van het aankoopbedrag, de betrouwbaarheid van uw persoonsgegevens en of er eerdere transacties bij Billink door u hebben plaatsgevonden. Mocht het zijn dat uw bestelling wordt geweigerd, vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice, of gebruik te maken van een van onze andere betaalmethodes.

Hoe geschiedt de terugbetaling?

De manier van terugbetaling is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. Heeft u nog niet aan ons betaald, dan zal de lopende factuur geannuleerd worden. Wanneer u met iDEAL hebt betaald, boeken wij het betaalde bedrag terug op uw betaalrekening. Heeft u met de creditcard betaald, dan storten wij het bedrag terug op uw creditcard. Kortom u wordt op dezelfde manier terugbetaald, zoals u ons betaald heeft.

Naar boven