5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
5 products found
Etac Swift Toiletstoel Multifunctioneel

Swift Toiletstoel Multifunctioneel

Deze toiletstoel is ideaal voor mensen die vaak naar het toilet moeten, vooral ’s nachts. In hoogte verstelbaar en heeft verwijderbare polsterdelen voor zitting en rugleuning. De ondersteek heeft een deksel en handvat en kan via de bovenkant verwijderd worden. Kleur: grijs. Hoogte 42 - 57 cm, breedte zitting 54 cm, breedte tussen armsteunen 45 cm, totale breedte 56 cm.
(3)
279,-
Actie
Postoel mobiel Thuasne

Postoel Mobiel Thuasne

De Postoel Mobiel van Thuasne heeft wieltjes om patiënten makkelijk te verplaatsen. De toiletstoel heeft een gewatteerde zitting en een hoge, wegklapbare rugsteun.
(12)

Normale prijs: 131,95

Vanaf 99,-

U bespaart: 24%
Actie
rebotec douchestoel bonn

Rebotec Bonn Douche / Toiletstoel

De Toiletstoel Bonn van Rebotec is een verrijdbare toiletstoel en heeft een ergonomisch gevormde rugleuning met duwbeugel. De armleuningen van de Toiletstoel Bonn kunnen worden weggedraaid om het gemakkelijk zitten te bevorderen. De voetsteunen zijn in hoogte verstelbaar en tevens zwenkbaar en afneembaar. Inclusief toiletzit met zitkussen en emmer. De Toiletstoel is tevens als Douchestoel te gebruiken! Eigenschappen Toiletstoel Bonn: - Emmer-systeem demonteerbaar - 5 inch wielen, met remmen op de achterwielen - Extreem duurzaam - Geen roest - Gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren Technische specificaties Toiletstoel Bonn: - Diepte 87 cm - Breedte 56 cm - Zitdiepte 45 cm - Zithoogte 53 cm - Zitbreedte 46 cm - Toilethoogte inclusief emmer-systeem 44 cm - Toilethoogte exclusief emmer-systeem 47 cm - Gewicht 14,5 kg - Max. gebruikersgewicht 130 kg

(2)

Normale prijs: 337,95

Vanaf 289,-

U bespaart: 14%
Actie
Postoel Klassiek

Postoel Klassiek

De Postoel Klassiek van Thuasne is anatomisch gevormd en voorzien van een zacht gewatteerde rugsteun voor optimaal comfort. Toiletstoel voor in de slaapkamer of huiskamer.
(8)

Normale prijs: 139,25

Vanaf 119,95

U bespaart: 13%
Actie
Aqulia postoel

Aqulia Postoel

De Aqulia Postoel / toiletstoel biedt uitkomst wanneer u minder goed ter been bent, de wc zich op een andere verdieping bevind of u het onprettig vindt om in het donker de weg naar het toilet te gaan. De Aqulia Postoel is een comfortabele toiletstoel die wordt geleverd inclusief een hygiënisch afsluitbare emmer. Deze emmer is luchtdicht af te sluiten zodat deze nare geuren in de ruimte voorkomt. Tevens is de Aqulia Postoel in hoogte verstelbaar en kunt u het zachte zitkussen eenvoudig afnemen. De toiletzitting, onder het zitkussen, klapt u moeiteloos omhoog.
(3)

Normale prijs: 99,-

Vanaf 69,-

U bespaart: 30%
   

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
5 products found

Naar boven