Leverwijze

Bezorging Hulpmiddelwereld

Hulpmiddelwereld streeft ernaar om zo vlot en zo eenvoudig mogelijk bestelde producten bij u thuis te bezorgen. Op iedere productpagina wordt de levertijd van het product apart vermeld. Zo kunt u rekening houden met de leveringstermijn en weet u precies waar u aan toe bent. De gebruikte pakketdienst voor de bestelde producten is afhankelijk van de grote en het gewicht van uw pakket. Aan de hand van deze twee gegevens wordt er gekozen voor GLS of PostNL.

Wat als u niet thuis bent?

Mocht u tijdens het moment van leveren niet thuis zijn dan is dit geen probleem! De bezorger van de desbetreffende pakketdienst laat een briefkaart achter dat hij bij u aan de deur is geweest en zal vervolgens uw pakketje de volgende dag nogmaals aanbieden. Bent u dan nog niet thuis? In het geval van PostNL zal het pakketje naar de dichtsbijzijnde PostNL balie gaan. U heeft dan 2 weken de tijd om uw pakketje hier op te halen. In het geval van GLS zal het pakketje naar de dichtsbijzijnde ParcelShop gaan. U heeft dan 5 werkdagen de tijd om uw pakketje hier op te halen. U wordt hier altijd over op de hoogte gesteld. 

Wat als een product niet meer op voorraad is?

Het kan wel eens voorkomen dat u een product bestelt en deze niet voorradig blijkt te zijn. Wij sturen u dan meteen een e-mail met informatie over de nieuwe leveringsweek en eventueel alternatieve producten. Wanneer u geen e-mail adres heeft zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Bij Hulpmiddelwereld komen wij u zoveel mogelijk tegemoet in de verzendkosten. Bij een bestelling met een totaalbedrag onder de €50,- betaalt u €4,95 verzendkosten. Vanaf een totaalbedrag van €50,- worden er geen verzendkosten berekend. U heeft dus vanaf €50 altijd gratis verzending.

Track & trace

U ontvangt de track & trace code van uw bestelling per mail op het moment van verzending. Indien u meerdere producten heeft besteld kan het zijn dat deze vanuit verschillende depots worden verzonden, waardoor u meerdere track & trace codes zult ontvangen.

Naar boven