Gezichtsbescherming

Een gezichtsbeschermer is het ideale beschermingsmiddel nevel en spatten lichaamsvocht van anderen zoveel mogelijk uit uw gezicht wilt weren. Dit is vooral handig bij contactberoepen waar men met veel verschillende mensen in aanraking komt en waar 1,5 meter afstand houden niet altijd te handhaven valt. Een gezichtsbeschermer is makkelijk in gebruik en effectief. Bekijk ‘m hieronder!
   

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
1 products found
   

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
1 products found

Waarom is een gezichtsbeschermer kopen wellicht een goed idee?

Een gezichtsbeschermer kopen staat sinds de versoepeling van de regelgeving bij veel Nederlanders op hun takenlijst. Sinds het bekend is dat bedrijven van contactberoepen zoals kappers, mondhygiënisten, fysiotherapeuten, schoonheidsspecialisten en masseurs weer hun deuren open mogen doen, zijn veel van deze ondernemers op zoek naar de juiste beschermingsmiddelen om zichzelf, maar ook hun klanten te beschermen en zo een veiligere werkomgeving te creëren. Het aanschaffen van een gezichtsbeschermer, of ook wel vaker face shield genoemd, is een van die beschermingsmaatregelen die ze kunnen hanteren. Een gezichtsbeschermer zorgt er namelijk voor dat nevel en spatten van lichaamsvocht worden tegengehouden voordat het gezicht geraakt wordt. Ook de omgeving van de drager wordt tot bepaalde hoogte beschermt doordat het scherm ook spatten vanuit de mond van de drager tegenhoudt tijdens het spreken of hoesten of niezen bijvoorbeeld. Zo biedt het dus niet alleen bescherming voor de drager, maar ook een beetje voor de omgeving. Een gezichtsbeschermer aanpassen is dus het overwegen waard.

Aanvullende beschermingsmiddelen naast een gezichtsbeschermer

Wilt u zichzelf, uw werknemers en uw klanten zo goed mogelijk beschermen? Dan is een gezichtsbeschermer aanschaffen wellicht niet voldoende. Aanvullend op een gezichtsbeschermer kunt u overwegen om een mondkapje of een FFP3 masker te dragen onder de face shield. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld op de balie of kassa of andere plek waar u veel in contact komt met verschillende mensen ervoor kiezen om een plexiglas scherm neer te zetten. Deze bieden wij aan met en zonder opening zodat u makkelijk geld, documenten of andere spullen gemakkelijk kunt uitwisselen. Door zo’n scherm te plaatsen zult u of zullen uw werknemers zich niet alleen veiliger voelen, maar ook uw klanten. Tot slot kunt u nog denken aan de aanschaf van handgel met een desinfecterende werking. Dit is bijvoorbeeld handig als u of uw werknemers niet zo snel en gemakkelijk toegang hebben tot een kraan met zeep. Ook is een flesje handgel makkelijk mee te nemen voor onderweg. Zo kunt u of kunnen uw klanten of werknemers op elk gewenst hun handen goed reinigen.

Naar boven