Plexiglas schermen

Een plexiglas scherm is een makkelijke, maar effectieve oplossing als u opzoek bent naar maatregelen om het besmettingsgevaar in uw zaak of kantoor in te perken. Ze zijn makkelijk neer te zetten, dus geen gaten in uw plafond, en makkelijk te verplaatsen indien gewenst. We bieden twee verschillende formaten aan, met en zonder opening. Bekijk ze hieronder!

   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
2 products found
   

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
2 products found

Is een plexiglas scherm nuttig voor u?

Een plexiglas scherm zorgt ervoor dat er een barrière is u, uw werknemers en/of uw klanten. Zo’n plexiglas scherm beschermt uw werknemers en klanten tegen besmettingsgevaar voor virussen. Het is de ideale oplossing om een veilige werkomgeving te creëren zodat uw werknemers en klanten zich veiliger voelen in uw zaak. U kunt zo’n scherm van plexiglas bijvoorbeeld gemakkelijk op de balie of kassa plaatsen door de handige standaard die erbij zit. Of het is ook ideaal om tussen uw werknemers te zetten indien 1,5 meter afstand houden in de werkomgeving lastig te handhaven is. Zo hoeft u ook niet te stuntelen met gaten in uw plafond om een scherm op te hangen. Een plexiglas scherm is dus niet alleen toegevoegde waarde voor uzelf of uw werknemers, maar ook voor uw klanten.

Een plexiglas scherm kopen bij Hulpmiddelwereld

Een plexiglas scherm kopen is zo gebeurd. Bij Hulpmiddelwereld bieden twee formaten plexiglas schermen aan: 60 cm x 80 cm en 115 cm x 80 cm. De dikte van de schermen zijn 4 mm. Bij beide formaten schermen heeft u de keuze om het scherm met of zonder opening te bestellen. Een opening (22 cm x 10 cm) kan handig zijn als u van plan bent om het plexiglas scherm neer te zetten op bijvoorbeeld de balie of de kassa zodat er makkelijk uitwisseling van geld of andere dingen kan plaatsvinden. Indien de schermen bedoeld zijn voor tussen werknemers op kantoor bijvoorbeeld dan is het plexiglas scherm zonder opening wellicht beter. Alle plexiglas schermen worden geleverd met een handige voet (4 cm x 4 cm x 20 cm) voor extra stevigheid.

Een plexiglas scherm kopen kan dus een goede overweging zijn om een veiligere omgeving te creëren voor uw werknemers en klanten. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Dan horen we het graag!

Welke beschermingsmiddelen kunt u nog overwegen naast een plexiglas scherm?

Een plexiglas scherm is al een goed begin om een veilige werkomgeving te creëren voor zowel u werknemers als klanten. Het is makkelijk te bestellen en is snel geleverd. Maar alleen plexiglas schermen plaatsen in uw zaak of op kantoor is wellicht niet voldoende. U kunt ook overwegen uzelf of uw werknemers extra bescherming te bieden door mondkapjes, FFP3 maskers of FFP2 maskers aan te schaffen. Alle drie de beschermingsmiddelen bieden extra veiligheid en zekerheid als u of uw werknemers met veel verschillende mensen op een dag in aanraking komt. Een andere goede tip is bijvoorbeeld desinfecterende handgel neer te zetten op kantoor of in uw zaak zodat u en u werknemers, en eventueel ook uw klanten, snel en gemakkelijk hun handen kunnen reinigen zonder steeds naar de kraan te lopen en te wassen met zeep. Al deze beschermingsmiddelen dragen bij aan en veiligere (werk)omgeving en helpen mee met de bestrijding van virussen. Ze zijn het overwegen waard dus.

Zoekt u meer beschermingsmiddelen voor in de zorg? Dan zijn isolatieschorten goed om te overwegen. 

Naar boven