Klantenservice bereikbaar
ma t/m vr van 9.00 tot 17.00
of vul ons contactformulier in

Drempelhulpen

Wanneer u gebruik maakt van een rolstoel, rollator of trippelstoel, zijn drempelhulpen vaak de uitkomst voor het overbruggen van hoge obstakels voor binnen- en buitenshuis. 

   

11 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
11 products found
   

11 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
11 products found

Drempelhulp kopen?

Heeft u te maken met drempels of hellingen die zonder hulpmiddel niet (zelfstandig) door rollator-, rolstoel- en scootmobielgebruikers te nemen zijn? In deze categorie vindt u hulpmiddelen die hoogteverschillen, zoals traptreden, stoepen en drempels kunnen overbruggen. Onze rijplaten en drempelhulpen kunnen zowel door particulieren als bedrijven worden gebruikt en fungeren als rolstoelhelling, drempelhulp rollator, rijplaat scootmobiel, fietshelling, rijplaat voor containers en rolwagens, rolstoeldorpel en andere drempelhulp toepassingsmogelijkheden.

Drempelhulp Ricmar

De drempelhulpen van Ricmar zijn gemaakt van hoogwaardig vijftraans aluminiumplaatmateriaal welke voorzien is van een anti-slip laag. De Ricmar drempelplaat is vanuit drie richtingen toegankelijk en daarom ook veilig voor voetgangers. De rijplaat behoeft niet altijd op de dorpel gemonteerd te worden, door het geringe gewicht, de maatvoering en de uitzonderlijke afwerking is deze ook handzaam en mobiel te gebruiken. De Ricmar drempelhulp is voorzien van een handvat en twee bevestigingsgaten. De drempelhulpen van Ricmar kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen die verschillen in maximale belastbaarheid, 250 kg of 600 kg en de te overbruggen hoogte, tot 3 cm, 7 cm, of 15 cm.

Mobiele Rijplaten

Zoekt u een drempelhulp die u gemakkelijk mee kunt nemen, bijvoorbeeld op reis of naar een beurs? Voor rolstoelgebruikers is de Rolstoelhelling een handige mobiele oplossing. De Rolstoelhelling is in drie delen uitschuifbaar tot een lengte van 1,5 meter. Deze rolstoelhelling bestaat uit twee delen, voor elk wiel één en is verkrijgbaar inclusief tas. Wanneer de rijplaat ook bedoeld is voor bijvoorbeeld rollators en scootmobielen, dan biedt de Oprolbare Rijplaat uitkomst. Zoals de naam al aangeeft, kan deze rijplaat worden opgerold en is hierdoor gemakkelijk mobiel inzetbaar. Deze oprolbare rijplaat is verkrijgbaar met een lengte van 90 centimeter en een lengte van 150 centimeter. Niveauverschillen hoeven geen probleem meer te zijn met een drempelhulp van Hulpmiddelwereld! 

Naar boven