Scootmobielen

Geniet van uw vrijheid Vindt een scootmobiel die echt bij u past!

   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found
   

20 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
20 products found

Een scootmobiel is een onmisbaar hulpmiddel als u slecht ter been bent en u daardoor minder mobiel bent. Er zijn verschillende soorten scootmobielen, deze verschillen niet alleen in uiterlijk, maar op het gebied van eigenschappen, zoals: actieradius, banden, veringssysteem, zitplaatsen en vele extra opties. Ook bieden wij scootmobielen aan die u ook eenvoudig mee kunt nemen, dit betreffen de opvouwbare scootmobielen.

Opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel biedt qua vervoer meer mogelijkheden dan een standaard scootmobiel. Doordat deze varianten binnen een paar minuten opgevouwen kunnen worden, zijn ze makkelijk mee te nemen. Dit is een handige functie als u regelmatig op stap gaat en de scootmobiel meegenomen moet worden. De personen die met u mee gaan kunnen de scootmobiel opvouwen en in de achterbak van de auto leggen. Op de bestemming kunt u dan weer plaatsnemen in de scootmobiel. Opvouwbare scootmobielen zijn verkrijgbaar met drie of vier wielen. De meeste modellen zijn voorzien van een mandje aan de voorkant voor het opbergen van spullen. Vaak heeft de stoel armleuningen zodat u een aangename zithouding aan kunt nemen en uw armen kunt laten rusten.

Scootmobiel accessoires

Onder de scootmobiel accessoires vallen producten zoals tassen, bagagedragers, waterdichte beschermers, poncho’s en fleece zittingen. Met deze artikelen kunt u de scootmobiel nog beter op uw wensen laten aansluiten. Door de tassen en bagagedragers is het meenemen van spullen zeer eenvoudig. De waterdichte beschermers voor de scootmobiel en de poncho’s voor u kunnen niet ontbreken in een regenbui. Zo loopt u geen risico om ziek te worden en de scootmobiel blijft langer mooi. Met de fleece zitting en de cape voor uw benen blijft u comfortabel en warm tijdens het gebruiken van de scootmobiel. Gebruikt u de scootmobiel een tijdje niet? Dan kunt u er een beschermende hoes overheen leggen zodat er geen stof en vocht bij kunnen komen.

Een keuze maken

Weet u niet zeker welke scootmobiel de beste optie is? Neemt u dan gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u helpen bij het uitzoeken van de meest geschikte scootmobiel. Uiteraard houden ze hierbij rekening met uw wensen.

Naar boven