3-wiel Scootmobielen

brochure scootmobielen

   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found
   

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
7 products found

Bent u op zoek naar een fijne scootmobiel? Dan zou een driewiel scootmobiel iets voor u kunnen zijn. Zoals de naam al aangeeft hebben deze scootmobielen 3 wielen. Met een scootmobiel bent u niet meer afhankelijk van andere mensen om ergens heen te gaan. U krijgt er meer vrijheid door en u kunt zelf bepalen wanneer en waar u heen wilt gaan. Via onze website bieden wij diverse 3 wiel scootmobielen aan die u op deze pagina kunt bekijken.

Kenmerken van de driewiel scootmobiel

In ons assortiment vindt u diverse driewiel scootmobielen van verschillende merken. Een scootmobiel met drie wielen heeft één wiel aan de voorkant en twee aan de achterkant. Doordat de scootmobiel taps toeloopt richting de voorkant zijn deze varianten smaller. De stoelen zijn voorzien van een rugleuning. De meeste modellen bevatten daarnaast armleuningen. Er zijn ook modellen verkrijgbaar met een hoofdsteun. Deze onderdelen zorgen voor een goede en comfortabele houding tijdens het rijden. Dit is vooral belangrijk als u last heeft van pijn of als u klachten wilt voorkomen. Vaak zijn de modellen voorzien van een mandje aan de voorkant. Hier kunt u uw tas of boodschappen in leggen. Bij de luxe modellen is het zelfs mogelijk om diverse onderdelen toe te voegen zoals extra spiegels of een houder voor een wandelstok.

U kunt de scootmobiel volledig aanpassen aan uw wensen. Dit maakt de 3 wiel scootmobiel nog handiger in gebruik. Binnen de modellen met drie wielen zijn er opvouwbare modellen verkrijgbaar. Dit is een praktische toevoeging als u regelmatig op pad gaat en de scootmobiel meegenomen dient te worden. Vindt u het moeilijk om te kiezen uit de verschillende modellen? Neemt u dan contact op met onze specialisten. Samen met u kijken ze welke modellen aan uw eisen voldoen. U kunt dan ook meteen vragen stellen als u die heeft.

Voordelen van een 3 wiel scootmobiel

Een scootmobiel met drie wielen heeft andere voordelen dan een model met 4 wielen. Over het algemeen zijn modellen met drie wielen smaller. Het sturen kost minder kracht waardoor het makkelijker te besturen is dan een model met vier wielen. Tevens hebben deze varianten een kortere draaicirkel en ze zijn behendiger. Deze kenmerken zorgen ervoor dat dit model zeer geschikt is voor drukke plekken zoals steden of winkelcentra. Ook is dit model handig wanneer u deze thuis wilt gebruiken en u weinig ruimte hebt. Wel zorgen de drie wielen ervoor dat de scootmobiel minder stabiel is. U dient daarom voorzichtig te zijn bij het op en af rijden van stoeprandjes en bij hobbels in de weg.

Diverse scootmobiel opties

In onze webshop kunt u kijken bij meerdere soorten scootmobielen. Mocht u een 3 wiel scootmobiel toch niet iets vinden, dan is een 4 wiel scootmobiel wellicht een betere optie. Deze heeft een stabiele ligging op de weg. Als u graag op pad gaat is een opvouwbare scootmobiel erg handig. Deze scootmobiel kan meegenomen worden in een auto zodat u mee kunt gaan met uitjes.

Naar boven