4-wiel Scootmobielen

brochure scootmobielen

   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found
   

15 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren
15 products found

Een scootmobiel is een onmisbaar hulpmiddel als u niet meer kunt lopen of als u lange afstanden af wilt leggen. U kunt dan weer op pad zonder dat u daarvoor van een ander afhankelijk bent. In ons assortiment bieden wij diverse 4 wiel scootmobielen aan. Zoals de naam al aangeeft hebben deze modellen allemaal 4 wielen. Op deze pagina kunt u de verschillende modellen bekijken.

Kenmerken van de vierwiel scootmobiel

Alle scootmobielen met vier wielen in ons aanbod hebben een zeer goede kwaliteit. Tevens zijn ze veilig waardoor u zonder zorgen op pad kunt gaan. Deze scootmobielen hebben twee wielen aan de voorkant en aan de achterkant. Hierdoor zijn ze wat breder dan een model met drie wielen. De comfortabele stoelen die veelal armleuningen bevatten zorgen voor een goede zithouding tijdens het rijden. De meeste modellen zijn voorzien van een mandje aan de voorkant. Hier kunt u uw tas of andere spullen in kwijt. U heeft dan uw handen vrij om veilig te rijden.

Naast de standaard modellen kunt u bij ons ook terecht voor unieke modellen. Een voorbeeld daarvan is de scootmobiel voor twee personen. Deze variant bevat twee stoelen die achter elkaar of naast elkaar geplaatst zijn. Dit komt goed van pas als u regelmatig samen met uw partner op pad gaat. U hoeft dan maar één scootmobiel aan te schaffen. Sommige modellen met vier wielen zijn opvouwbaar. Dit komt erg goed van pas als u de scootmobiel graag mee wilt kunnen nemen. Wilt u een scootmobiel met vier wielen aanschaffen, maar weet u niet welk model u uit moet kiezen? U kunt dan contact opnemen met onze specialisten. Zij hebben antwoorden op uw vragen en zij kunnen u advies geven over de scootmobielen.

Voordelen van een 4 wiel scootmobiel

Dankzij de vier wielen heeft deze scootmobiel een zeer stabiele ligging op de weg. U kunt daardoor met een gerust hart over hobbelige wegen rijden. Ook het op en af rijden van stoepjes is geen enkel probleem. De stabiliteit maakt de 4-wiel scootmobiel erg geschikt voor het rijden van lange afstanden over diverse soorten wegen. Dit is fijn als u graag op pad gaat met de scootmobiel en u veilig wilt rijden. Een 4-wiel scootmobiel stuurt standaard 'iets' stroever dan een 3-wiel scootmobiel. Dit komt omdat u dan 2 voorwielen in plaats van 1 aanstuurt, maar dit is rijdend bijna niet te merken. 4-wiel moddelen zijn wel vaak wat breder en ze hebben een grotere draaicirkel. Hier kunt u rekening mee houden als u naar drukke plekken gaat.

Op zoek naar een andere scootmobiel?

Wilt u ook nog even kijken naar andere scootmobielen? In onze webshop kunt u tevens 3-wiel scootmobielen en opvouwbare scootmobielen bekijken. De modellen met drie wielen zijn behendiger en makkelijker te besturen. Een opvouwbare scootmobiel kan eenvoudig meegenomen worden in een auto. Zo kunt u mee gaan met bijvoorbeeld familie uitjes.

Naar boven