Nutricia

   

Artikelen 1 tot 24 van 119 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
119 products found
   

Artikelen 1 tot 24 van 119 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
119 products found

Nutricia

Nutricia is een welbekend merk en is voornamelijk bekend door haar submerken Nutridrink, Protifar, Nutilis Stimulance en, voor de kleine mensjes onder ons, Nutrinidrink en Nutrilon. Nutricia gelooft in de kracht van goede voeding om een positief en bewezen verschil te maken in de gezondheid van jong en oud. Nutricia weet hoe belangrijk goede voeding is voor het lichaam en een gezonde levensstijl, maar merkt dat het niet altijd lukt om de juiste of voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Met de brede kennis van Nutricia hebben ze een groot assortiment medische voeding kunnen ontwikkelen. Maar wat is medische voeding eigenlijk? Lees het hieronder!

Nutricia als medische voeding

Nutricia valt onder medische voeding wat inhoudt dat Nutricia veelal wordt ingezet als dieetvoeding bij bijvoorbeeld ouderen die niet voldoende voeding binnenkrijgen, ziektegerelateerde ondervoeding of voeding bij herstel (van bijvoorbeeld een operatie). Al deze voorgenoemde voorbeelden hebben een grote impact het de gezondheid en welzijn van het lichaam. Daarom hebben deze mensen hebben vaker voeding nodig met extra voedingsstoffen zoals extra vitamines, extra eiwitten, extra vetten of extra mineralen zodat het lichaam optimaal kan blijven functioneren. Er zitten dus geen chemische entiteiten in Nutricia. Het fijne van Nutricia is dat het makkelijk (online) besteld kan worden en thuis gebruikt kan worden.

Welke Nutricia is geschikt voor mij?

Zoals al eerder benoemd heeft Nutricia een geruim assortiment aan drinkvoeding en poeders ter ondersteuning om de juiste of voldoende voedingstoffen binnen te krijgen. Het is begrijpelijk als u door alle bomen het bos niet meer ziet. Welk product van Nutricia het meest geschikt is voor u hangt van verscheidene factoren af. Overigens is het bij ziekte of herstel altijd raadzaam uw arts of een diëtist te raadplegen. Er zijn een paar uitgangspunten die u in uw achterhoofd kunt houden bij de zoektocht naar een geschikt Nutricia product. Heeft u bijvoorbeeld last van Dysfagie? Dan is Nutilis Clear of Nutilis Powder wellicht geschikt voor u. Heeft u extra veel proteïne nodig? Dan kunt u Nutricia Nutridrink Protein in overweging nemen of indien u liever poeder heeft, de Protifar Eiwitpoeder. Krijgt u niet genoeg vezels binnen? Dan past Nutricia Nutridrink Multi Fibre of Stimulance Multi Fibre Poeder wellicht beter bij u. Indien u moeite heeft met grote hoeveelheden voeding binnen te krijgen dan is het aan te raden om voor de Compact variant van Nutricia Nutridrink te gaan. Deze variant bevat namelijk 125 ml per flesje in plaats van 200 ml.

Nutricia Nutridrink

Nutridrink is het populairste merk van Nutricia. De producten van Nutridrink vallen onder kant-en-klare drinkvoeding. Drinkvoeding wordt vaker gebruikt om een voedingstekort aan te vullen bij oudere of zieke mensen of mensen die herstellende zijn van een ziekte. Het is belangrijk dat deze mensen de juiste bijvoeding krijgen om zo sneller vermoeid worden, een langzamer herstel en ongewild afvallen tegen te gaan. Nutridrink kan hierbij helpen. Nutridrink heeft namelijk een breed assortiment aan drinkvoeding die de eiwitten, vetten, energie en de benodigde mineralen en vitamine levert. Meer informatie over Nutridrink en het complete assortiment vindt u hier.

Nutricia Protifar: Eiwitpoeder

Protifar Eiwitpoeder is, net zoals Nutridrink, een aanvulling op voeding voor mensen die niet in hun eiwitbehoefte worden voorzien via hun normale dieet, maar komt dan in poedervorm. Doordat Protifar neutraal van smaak is, kan het makkelijk worden toegevoegd aan hartige voeding en (zoete) dranken. Protifar is glutenvrij en makkelijk in gebruik.

Nutricia verdikkingsmiddel: Nutilis Clear en Nutilis Powder

Nutilis wordt veelal gebruikt bij mensen die last hebben van Dysfagie (slikproblemen) en mensen die zich snel verslikken. Nutilis Powder een verdikkingsmiddel dat toegevoegd kan worden in voeding en vloeistoffen. Nutilis Clear is een betere optie als u van plan bent de poeder toe te voegen aan heldere dranken en vloeistoffen. Beide varianten hebben amylase-resistente eigenschappen wat inhoudt dat de consistentie van de vloeistof en Nutilis beter behouden wordt wanneer het in aanraking komt met speeksel. Dit belangrijk voor mensen met slikproblemen zodat zij op een veiligere manier kunnen slikken. De Nulitis Clear verdikt daarbij snel met een transparant resultaat.

Nutricia Stimulance Multi Fibre Poeder: Voor extra vezels

Stimulance Multi Fibre Poeder is een variant van Nutricia die ook in poedervorm komt. Deze poedervariant is veel gebruikt door mensen met een grotere behoefte aan extra vezels. Stimulance Multi Fibre bevat een mix van 6 verschillende vezels. Deze mix is overeenkomend met de vezels die u vindt in gezonde voeding. Stimulance Multi Fibre Poeder heeft een neutrale smaak en kan gemakkelijk aan zoete dranken en hartige voeding worden toegevoegd. Deze variant is gluten- en lactosevrij.

Naar boven