Nutridrink Compact

Nutridrink Compact van Nutricia is kant-en-klare dieetvoeding in drinkvorm voor medisch gebruik. De Nutridrink Compact variant bevat maar liefst 60% meer energie en eiwit per slok in vergelijking met niet compact varianten. utridrink kan zeer geschikt zijn de behandeling van ziekte gerelateerde ondervoeding. Het kan namelijk er lastig zijn om voldoende te eten wanneer men ziek is of aan het herstellen is na operatie. Terwijl het binnenkrijgen van de goede en juiste hoeveelheden voedingsstoffen dan juist essentieel is. In dit geval kan uw arts of diëtist u aanbevelen om dieetvoeding te gebruiken, zoals Nutridrink compact.

De Nutridrink compact bevat nog steeds de juiste hoeveelheid voedingsstoffen, maar in een kleiner volume van 125 ml. Zo is het makkelijker voor mensen die moeite hebben om grote hoeveelheden naar te nuttigen, om toch de juiste hoeveelheid voeding op te nemen. Naast eiwitten en energie levert de Nutridrink Compact ook vitamines en mineralen om eventuele tekorten aan te vullen.

De Nutridrink Compact is glutenvrij, bevat wel melk en soja.

Smaken Nutridrink Compact

Bij Hulpmiddelwereld bieden wij de Nutridrink Compact aan in hoeveelheden van 4 flesjes van 125 ml. Deze compacte hoeveelheden kunnen handig zijn, wanneer u moeite heeft met grote hoeveelheden, maar nog steeds de juiste hoeveelheden voedingsstoffen wilt binnenkrijgen. De flesjes zijn daarnaast ook in 8 verschillende smaken verkrijgbaar:

Het gebruik van de Nutridrink Compact (H4)

De Nutridrink Compact is alleen geschikt als dieetvoeding voor medisch gebruik, op aanbeveling van een arts of diëtist en is als aanvulling op de normale voeding (dus geen vervanging).

De Nutridrink moet met voorkeur op een gekoelde en droge plek worden bewaard. Schudden voor gebruik en smaakt koud het lekkerst. Na openen kan het flesje maximaal 24 uur in de koelkast worden bewaard. Volg het advies van uw arts of diëtist op. Algemene gebruiksadvies bij geen specifieke aanwijzingen is: 1 tot 3 flesjes per dag.

Over Nutricia Nutridrink Drinkvoeding

Het Nutricia assortiment bevat een breed aanbod van medische voeding. Deze medische voeding bestaat uit extra voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitaminen, mineralen & vetten. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor het dagelijks functioneren van de mens en de hoeveelheid energie. 

Het is niet altijd alleen een te kort aan voedingsstoferen, maar ook bij bepaalde allergieën kan nutridrink een oplossing bieden. Hiervoor heeft Nutricia medische voeding ontwikkeld met aangepaste samenstellingen, waar bestanddelen zijn uitgesloten of zijn vervangen door aangepaste vormen, die wel door het lichaam kunnen worden verwerkt.

U moet de medische voeding niet zien als een medicijn of drankje waar u extra energie van krijgt. Maar het is meer een dieet van aangepaste voeding die u helpt bij het herstel en uw gezondheid verbeterd.

Naar boven