Nutridrink Compact Protein

De Nutridrink Compact Protein is, net als alle andere Nutridrink dieetvoeding, bedoeld voor medisch gebruik bij de behandeling van ondervoeding dat gerelateerd is aan ziekte. De Compact Protein variant is een medische  kant-en-klare drinkvoeding dat vooral extra eiwittien bevat. Bij bepaalde gebruikers is dit van toepassing of zelfs noodzakelijk op basis van het advies van een huisarts. Bij Hulpmiddelwereld bieden we de flesjes van Nutridrink Compact Protein aan in hoeveelheden van 125 ml.

Alle Compact varianten bevatten maar liefst 60% meer energie en eiwit per slok in verhouding tot niet compact varianten. Daarnaast is de voeding voorzien van energie, vitamines en mineralen om eventuele tekorten aan te vullen. De Nutridrink Compact Protein is glutenvrij, bevat melk en soja.

Smaken Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein flesjes zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 4 flesjes van 125 ml. Deze compacte hoeveelheden kunnen handig zijn, wanneer u moeite heeft met grote hoeveelheden, maar nog steeds de juiste hoeveelheden voedingsstoffen wilt binnenkrijgen. De flesjes zijn daarnaast ook in 6 verschillende smaken verkrijgbaar, namelijk:

Het gebruik van de Nutridrink Compact Protein

De Nutridrink Compact Protein is alleen geschikt als dieetvoeding voor medisch gebruik, op aanbeveling van een arts of diëtist en is als aanvulling op de normale voeding (Dus geen vervanging).

De Nutridrink moet op een gekoelde en droge plek worden bewaard. Graag schudden alvorens gebruik. Verder smaakt Nutridrink koud het lekkerst. Na openen maximaal kunt u de flesjes 24 uur in de koelkast bewaren. Volg verder altijd het advies van uw arts of diëtist op bij het gebruik van medische dieetvoeding. Het algemene gebruiksadvies is: 1 à 2 flesjes per dag.

Extra informatie over Nutricia Nutridrink producten

Het assortiment van Nutricia bestaat veelal uit een breed aanbod van medische voeding. De medische voeding bestaat uit extra voedingsstoffen waaronder bijvoorbeeld vetten, eiwitten, mineralen en vitamines. Deze voedingsstoffen zijn dagelijks nodig om het lichaam goed te laten functioneren.

Maar soms zijn de bestanddelen van de voeding juist de oorzaak van de ziekte, zoals bij voedselallergieën. Hiervoor heeft Nutricia medische voeding ontwikkeld met aangepaste samenstellingen, waar bestanddelen zijn uitgesloten of zijn vervangen door aangepaste vormen, die wel door het lichaam kunnen worden verwerkt.

U moet de medische voeding niet zien als een medicijn of drankje waar u extra energie van krijgt. Maar het is meer een dieet van aangepaste voeding die u helpt bij het herstel en uw gezondheid verbeterd.

Naar boven