Nutridrink Juice Style

Over Nutridrink Juice Style

Nutridrink Juice Style is dieetvoeding voor medisch gebruik die voornamelijk wordt toegepast bij ziekte gerelateerde ondervoeding. Deze drinkvoeding kan tijdens ziekte of herstel van een operatie helpen om uw voeding op peil te houden. Zo krijgt uw lichaam genoeg voedingsstoffen binnen en wordt uw herstel bevordert. Tijdens deze periode is het soms namelijk moeilijk om voldoende te eten. Terwijl de juiste voeding dan juist erg van belang is. Nutridrink Juice Style kan dan worden geadviseerd door uw arts of diëtist.

Nutridrink Juice Style is een frisse en heldere drank. Netals alle andere Nutridrink producten is het een energierijke, aanvullend, kant-en-klare drinkvoeding. Deze levert energie, eiwitten, vitamines en mineralen, om eventuele tekorten weer aan te vullen. Zo kun u op een toegankelijke wijze uw voedingstoestand verbeteren.

Nutridrink Juice Style is lactose- en glutenvrij. Bevat melk.

Smaken Nutridrink Juice Style

Nutridrink Juice Style flesjes zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van vier flesjes van 200 ml per stuk. Er kan gekozen worden tussen vijf verschillende smaken, namelijk:

Het gebruik van de Nutridrink Juice Style

De Nutridrink Juice Style is alleen geschikt als dieetvoeding voor medisch gebruik, op aanbeveling van een arts of diëtist en is als aanvulling op de normale voeding (dus geen vervanging).

De Nutridrink moet op met voorkeur een gekoelde en droge plek worden bewaard. Schudden voor gebruik en smaakt gekoeld het lekkerst. Na openen kan deze maximaal 24 uur in de koelkast worden bewaard. De Nutridrink Juice Style kan niet als enige voedingsbron worden gebruikt. Volg het advies van uw arts of diëtist op. Algemene gebruiksadvies is bij geen specifieke aanwijzingen: 1 tot 3 flesjes per dag.

Over Nutricia Nutridrink Drinkvoeding

Het assortiment van Nutricia bevat een breed aanbod van medische (drink)voeding). Deze medische voeding bevat voornamelijk extra voedingsstoffen, zoals eiwitten, mineralen, vitaminen & vetten. Deze voedingsstoffen zijn essentieel zijn het dagelijkse functioneren & de gezondheid van het lichaam.

Nutridrink kan ook bij bepaalde allergieën een uitkomt bieden. Zo zijn er speciale samenstellingen waar bestandsdelen zijn uitgesloten of zijn vervangen door aangepaste vormen die wel door het lichaam kunnen worden verwerkt.

U moet de medische voeding niet zien als een medicijn of drankje waar u extra energie van krijgt. Maar het is meer een dieet van aangepaste voeding die u helpt bij het herstel en uw gezondheid verbeterd.

Naar boven