Omron

Over het merk Omron

Omron, ook vaker Omron Healthcare genoemd, is een van de grootste producenten van medische apparatuur gekeken naar therapiëen en gezondheidsbewaking/waarborging. Omron staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit gezondheidszorg producten die wereldwijd gebruikt worden door professionals, maar ook consumenten. Met Omron haalt u accurate, professionele apparatuur in huis.

Het Omron aanbod op Hulpmiddelwereld bestaat onder andere uit: bloeddrukmeters, thermometers en weegschalen.

Omron bloeddrukmeter

Omron produceert geavanceerde bloeddrukmeters die veelal gebruikt worden door artsen. Met een Omron Bloeddrukmeter kunt u thuis net zo nauwkeurig uw bloeddrukmeten als bij de huisarts. De Omron wordt dan ook aangeraden door de Nederlandse Hartstichting en cardiologen. 15 van deze aanraders werden in 2015 getest door de Consumentenbond en maar liefst vier Omron bloeddrukmeters werden lijstaanvoerder.

De bloeddrukmeters zijn uiteraard klinisch gevalideerd en beschikken over unieke en praktische eigenschappen. Zo loopt er constant een manchet controle systeem, zodat u zeker weet dat de manchet goed is omgelegd. Vaak heeft de apparatuur ook de mogelijkheid om een onregelmatige hartslag te herkennen en kunt u gebruik maken van een geheugenfunctie.

De producteigenschappen verschillen uiteraard per bloeddrukmeter, maar hieronder vindt u een kort overzicht waarin de bloeddrukmeters van Omron verschillen. 

Welke bloeddrukmeters van Omron bieden wij aan?

Hulpmiddelwereld biedt drie verschillende bloeddrukmeters van Omron aan; de Omron M7 Intelli IT bloeddrukmeter, de Omron M6 Comfort bloeddrukmeter en de Omron M3 Comfort bloeddrukmeter.

Het zijn alle drie populaire bloeddrukmeters, maar waarin verschillen ze?

Bloeddrukmeter Omron M6 Comfort: Omron M6 Comfort bloeddrukmeter heeft een dubbel scherm zodat u makkelijk uw meest recente meetwaarden kunt vergelijken met andere dagelijkse meetwaarden en uw wekelijkse gemiddelde.

Deze Omron bloeddrukmeter meet nauwkeurig uw waardes af en detecteert de mogelijkheid van atriumfibrillatie. De Omron M6 Comfort maakt het mogelijk deze aandoening zelf thuis te monitoren. Om uw bloeddruk zo nauwkeurig mogelijk te meten, voert de meter 3 opeenvolgende metingen uit met tussen elke meting een interval van 30 seconden waarvan het gemiddelde wordt weergegeven.

Omron M7 Intelli IT Bloeddrukmeter: De Omron M7 Intelli IT bloeddrukmeter heeft ook een dubbel scherm voor het makkelijk vergelijken van uw meest recente meetwaarden met andere dagelijkse meetwaarden en uw wekelijkse gemiddelde.

Ook deze Omron bloeddrukmeter detecteert de mogelijkheid atriumfibrillatie. U kunt met de Omron M7 Intelli IT deze hartritmestoornis thuis zelf in de gaten houden. Om dit nog makkelijker te maken, kunt u deze meter verbinden met de Omron connect-app. De meter stuurt via Bluetooth automatisch de meest recente meetwaardes naar de app. Zo kunt u eenvoudig uw gezondheidsgegevens bijhouden en delen en heeft u ze altijd binnen handbereik.

Omron M7 Intelli IT Bloeddrukmeter

Omron M3 Comfort Bloeddrukmeter: De Omron M3 Comfort bloeddrukmeter is een compacte meter waarmee u thuis  en onderweg snel en eenvoudig op hypertensie kunt controleren. Deze Omron bloeddrukmeter is daarnaast, naast uzelf, ook nog te gebruiken door een gastgebruiker. Zo is het mogelijk individuele metingen en trends bij te houden voor twee gebruikers.

Welke Omron bloeddrukmeter kopen?

Welke Omron bloeddrukmeter kunt u het beste kopen? Dit hangt af wat u wilt meten en of u graag de een Omron bloeddrukmeter in combinatie met de Omron Connect app wilt gebruiken.

Voor het meten van hypertensie is de Omron M3 Comfort het meest geschikt. Voor het detecteren van atriumfibrillatie is de Omron M2 Intelli IT bloeddrukmeter en de Omron M6 Comfort bloeddrukmeter het meest geschikt. Wilt u graag uw gezondheidswaardes binnen handbereik hebben en makkelijk en overzichtelijk kunnen monitoren met behulp van de Omron Connect-app? Dan kunt u het beste de Omron M7 Intelli IT bloeddrukmeter kopen.

Twijfelt u welke bloeddrukmeter u moet kopen? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen welke bloeddrukmeter het meest geschikt is voor uw situatie.

Omron weegschaal

Met een Omron weegschaal haalt u een nauwkeurige weegschaal in huis met de inzichten die u wenselijk vindt. U kiest een weegschaal die het beste bij u past, bijvoorbeeld de Omron BF214. Deze maakt niet alleen uw gewicht inzichtelijk, maar ook uw vetpercentage om uw BMI te bepalen. Verder krijgt u alle informatie over het skeletspierpercentage en onthoudt de BF214 resultaten van vorige metingen.

De andere Omron weegschaal die wij aanbieden is de Omron HN289. Dit is een stijlvolle en zeer simplistische digitale personenweegschaal. De weegschaal is no-nonsense: u ziet nauwkeurig en direct uw huidige gewicht.

Omron thermometer

Er zijn verschillende soorten Omron thermometers.

Zo is er de Omron Gentle Temp 521. Dit is een infrarood oorthermometer die het voor u mogelijk maakt om supersnel en nauwkeurig voortdurend de temperatuur van bijvoorbeeld uw baby te volgen. U heeft de meting in 1 seconde. De Gentle Temp meet de oor-temperatuur, maar kan ook de oppervlakte- en kamertemperatuur meten. Voor alle specificaties kunt u de productpagina raadplegen.

Buiten de Gentle Temp 521 zijn er nog twee andere thermometers, namelijk:

Naar boven