Omron

Over het merk Omron

Omron is een van de grootste producenten van medische apparatuur gekeken naar therapiëen en gezondheidsbewaking/waarborging. Omron staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit gezondheidszorg producten die wereldwijd gebruikt worden door professionals, maar ook consumenten. Met Omron haalt u accurate, professionele apparatuur in huis.

Het Omron aanbod op Hulpmiddelwereld bestaat onder andere uit: bloeddrukmeters, thermometers en weegschalen.

Omron bloeddrukmeter

Omron produceert geavanceerde bloeddrukmeters die veelal gebruikt worden door artsen. Met een Omron Bloeddrukmeter kunt u thuis net zo nauwkeurig uw bloeddrukmeten als bij de huisarts. De Omron wordt dan ook aangeraden door de Nederlandse Hartstichting en cardiologen. 15 van deze aanraders werden in 2015 getest door de Consumentenbond en maar liefst vier Omron bloeddrukmeters werden lijstaanvoerder.

De bloeddrukmeters zijn uiteraard klinisch gevalideerd en beschikken over unieke en praktische eigenschappen. Zo loopt er constant een manchet controle systeem, zodat u zeker weet dat de manchet goed is omgelegd. Vaak heeft de apparatuur ook de mogelijkheid om een onregelmatige hartslag te herkennen en kunt u gebruik maken van een geheugenfunctie.

De producteigenschappen verschillen uiteraard per bloeddrukmeter. Hiervoor kunt u de productpagina raadplegen. Wij bieden de volgende Omron Bloeddrukmeters aan:

Omron weegschaal

Met een Omron weegschaal haalt u een nauwkeurige weegschaal in huis met de inzichten die u wenselijk vindt. U kiest een weegschaal die het beste bij u past, bijvoorbeeld de Omron BF214. Deze maakt niet alleen uw gewicht inzichtelijk, maar ook uw vetpercentage om uw BMI te bepalen. Verder krijgt u alle informatie over het skeletspierpercentage en onthoudt de BF214 resultaten van vorige metingen.

De andere Omron weegschaal die wij aanbieden is de Omron HN289. Dit is een stijlvolle en zeer simplistische digitale personenweegschaal. De weegschaal is no-nonsense: u ziet nauwkeurig en direct uw huidige gewicht.

Omron thermometer

Er zijn verschillende soorten Omron thermometers.

Zo is er de Omron Gentle Temp 521. Dit is een infrarood oorthermometer die het voor u mogelijk maakt om supersnel en nauwkeurig voortdurend de temperatuur van bijvoorbeeld uw baby te volgen. U heeft de meting in 1 seconde. De Gentle Temp meet de oor-temperatuur, maar kan ook de oppervlakte- en kamertemperatuur meten. Voor alle specificaties kunt u de productpagina raadplegen.

Buiten de Gentle Temp 521 zijn er nog twee andere thermometers, namelijk:

  • Omron Digitale Thermometer met Flexibele Tip
  • Omron Gentle Temp 720 Voorhoofdthermometer

Naar boven