Wat te doen bij ongemakken met ogen of neus en vermoeidheid

Ongemakken met de ogen of neus heeft iedereen weleens. Zoiets is onvermijdelijk helaas. Ook vermoeidheid is geen onbekend probleem voor velen. De slijmvliezen kunnen hier mogelijk een rol in spelen. Hoe? Lees het hieronder!

ongemakken met neus

Ongemakken met oog of neus

Op plekken waar het lichaam in contact komt met de buitenlucht, zitten vaak slijmvliezen. Deze hebben een belangrijke beschermende functie.

Wanneer de slijmvliezen in de ogen of neus in aanraking komen met een prikkelende stof, zoals pollen, kunnen ze hierop reageren. Bijvoorbeeld in de vorm van tranende of prikkende ogen, of een kriebelende neus. Dit geldt ook voor de slijmvliezen in de keel en de longen.

Een product dat vitamine B2 en B8 bevat, helpt bij het behoud van een normale structuur en functie van de slijmvliezen.

Vermoeidheid

Om je dag prettig en vol energie te beginnen, is een goede nachtrust van groot belang. Geprikkelde slijmvliezen kunnen ervoor zorgen dat je je vermoeid voelt. Daardoor kan je energieniveau veranderen en kun je futloos voelen.

B-vitamines zijn belangrijk voor het behoud van je energieniveau. Een product met vitamine B2 en B8 ondersteunt het energieniveau en helpt je lekker in je vel te blijven zitten. Daarnaast helpt vitamine B2 bij het verminderen van vermoeidheid.

Vermoeidheid

Naar boven